Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Нирки

( 4.0000 4 4 3 оцінки)
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Нирки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Оригінальний рецепт і смачна страва - нирки в соусі з вина.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Паста томат50 г.
Цибуля2 шт.
Вино біле сухе 1/2 скл.
Масло рослинне 1/2 скл.
Нирка свиняча750 г.
01

Нирки, розрізані невеликими  шматочками  просмажити  в олії.

Крок - 1
02

Приєднати дрібно подрібнений лук і коли він підрум'яниться все залити томатною пастою і 0,5 л теплої води.

Крок - 2
03

Окремо приготований соус з вина і муки приправлений сіллю з перцем додати до нирок на повній стадії готовності.

Крок - 3

Оцінити рецепт