Укр
Рус
Поділитися

Нирки

(43 оцінки)
35 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Нирки - покроковий рецепт, фото 1

опис

Оригінальний рецепт і смачна страва - нирки в соусі з вина.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Паста томат50 г.
Цибуля2 шт.
Вино біле сухе0.5 скл.
Масло рослинне0.5 скл.
Нирка свиняча750 г.
01

Нирки, розрізані невеликими  шматочками  просмажити  в олії.

Шаг - 1
02

Приєднати дрібно подрібнений лук і коли він підрум'яниться все залити томатною пастою і 0,5 л теплої води.

Шаг - 2
03

Окремо приготований соус з вина і муки приправлений сіллю з перцем додати до нирок на повній стадії готовності.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: