Укр
Рус
thermomix thermomix
Нирки Другі страви Російська кухня

Нирки

( 4.0000 4 43 3 оцінки)
35 хвилинпорцій - 5складність - 2 з 5
Нирки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Оригінальний рецепт і смачна страва - нирки в соусі з вина.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Паста томат 50 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Вино біле сухе 1/2 скл.
  • Масло рослинне 1/2 скл.
  • Нирка свиняча 750 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Нирки, розрізані невеликими  шматочками  просмажити  в олії.

    Крок - 1
  2. 02

    Приєднати дрібно подрібнений лук і коли він підрум'яниться все залити томатною пастою і 0,5 л теплої води.

    Крок - 2
  3. 03

    Окремо приготований соус з вина і муки приправлений сіллю з перцем додати до нирок на повній стадії готовності.

    Крок - 3

Оцінити рецепт