Укр
Рус
Нирки Другі страви Російська кухня

Нирки

( 4.8485 4 533 33 оцінки)

3093 - переглядів
35 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Нирки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У кухні багатьох країн велика частина національної кухні належить м'ясним стравам, причому в їх число входять і субпродукти. Для нас це, може бути і не зовсім привабливі продукти, тим не менш з них, виявляється можна творити справжні чудеса. Свинина вважається одним з найсмачніших видів м'яса, а нирки цієї тварини справжні умільці готують так, що вони виходять дуже соковитими смачними. Завдяки тому, що нирки - продукт дієтичний, вони дуже затребувані і широко застосовуються в кулінарії. Рецепти приготування є прості, але є трохи складні, які вимагають деяких вмінь.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нирки" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи2.9 гр.
  • Калорії117 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нирки правильно обробляємо перед готуванням, щоб в процесі приготування позбутися специфічного запаху. Повірте, навіть нирки можна приготувати неймовірно смачно, так, щоб готову страву радувало оригінальним смаком, варто тільки правильно обробити продукт. Багато хто думає, що нирки потрібно обов'язково вимочувати тривалий час у воді, при цьому обов'язково розрізаючи навпіл, потім тривалий час виварювати. Так ось, ми навчимо вас як приготувати цю страву дуже смачною зовсім іншим способом. Давайте разом будемо пробувати приготувати це ніжне м'ясо, щоб нова страва заслуговувала уваги не тільки ваших рідних, а й гостей. Перш за все підготуємо інгредієнти. Чистимо від лушпиння цибулину, миємо й нарізаємо кубиками.

Крок - 1
02

Ставимо на плиту глибоку сковорідку або каструлю, вливаємо олію і викладаємо нашатковану цибулю.

Крок - 2
03

Нирки дуже ретельно промиваємо, відрізаємо сечовід і знімаємо тонку шкіру. Після цього розрізаємо їх і нарізаємо шматочками бажаного розміру.

Крок - 3
04

Обсмажуємо нарізану кубиками цибулю з рослинним маслом до золотистого кольору. Потім видавлюємо до цибулі через чеснокодавку зубчик часнику і ще трохи разом підсмажуємо.

Крок - 4
05

Після цього додаємо куркуму, приправу каррі, білий перець і все добре змішуємо.

Крок - 5
06

Солодкий перець миємо, чистимо від серцевини і насіння, ріжемо кубиками середнього розміру. Відправляємо перець в сковорідку, продовжуємо смажити всі інгредієнти ще 5 хвилин.

Крок - 6
07

Тепер викладаємо до овочів нарізані шматочками нирки, перемішуємо і продовжуємо смажити ще хвилин 5. Посипаємо все дрібкою солі і знову перемішуємо.

Крок - 7
08

Після цього накриваємо сковорідку кришкою, залишивши відкритими, щоб вийшов пар і варимо 15 хвилин на середньому вогні. Готові нирки можна подавати до столу, як самостійну страву, додавши часточки лайма, а також використовувати до будь-якого гарніру.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Грибна галявина - покроковий рецепт, фото 1 Грибна галявина 40 6 4 з 5 - детальніше -
торт Мурашник - покроковий рецепт, фото 1 торт Мурашник 90 7 4 з 5 - детальніше -
Біфштекс з кров’ю - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з кров’ю 50 4 3 з 5 - детальніше -
Минтай під шубкою - покроковий рецепт, фото 1 Минтай під шубкою 45 4 3 з 5 - детальніше -