Укр
Рус
Нирки Другі страви Російська кухня

Нирки смажені, на сковороді

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1048 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Нирки смажені, на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Свинячі нирки - досить поживний, а головне корисний субпродукт, в якому знаходиться вітамін В1. Щоб усунути не дуже приємний аромат, властивий ниркам, їх необхідно попередньо правильно обробити. У цьому рецепті смажених нирок на сковороді чітко вказано, як це зробити.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нирки смажені, на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії163 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу необхідно зішкребти і видалити жир з нирок. У цьому рецепті краще використовувати свинячі нирки. Ретельно вимийте очищені нирки, щоб максимально усунути кров з продукту. Розріжте нирки на більш тонкі скибочки і відправте в миску. Налийте в миску холодну воду, щоб вона накрила повністю нирки, і додайте трохи оцту. Дайте постояти субпродукту в воді не менше 2 годин.

Крок - 1
02

По закінченню зазначеного часу промийте ще раз нирки холодною водою. Залиште продукт трохи просохнути, і за цей час займіться приготуванням соусу. Помістіть очищені зубчики часнику, звільнену від лушпиння і нарізану великими шматками ріпчасту цибулю та мариновані сушені помідори в блендер з невеликою кількістю оливкової олії.

Крок - 2
03

Подрібніть всі продукти до дрібної, пюреобразної консистенції, а потім залийте все пивом, додайте мигдаль і панірувальні сухарі. Добре збийте, до об'єднання всіх інгредієнтів в однорідну густу масу.

Крок - 3
04

У великій сковороді на сильному вогні нагрівайте половину оливкової олії, покладіть в неї нирки і варіть на повільному вогні, помішуючи, поки вони не змінять відтінок.

Крок - 4
05

Залийте в сковорідку з нирками раніше підготовлену суміш (соус), додайте залишену оливкову олію і обсмажуйте вміст до тих пір, поки нирки не підрум'яняться, близько 4 хвилин.

Крок - 5
06

Зменшіть вогонь і додайте в сковорідку розмарин, чорний мелений перець і сіль за смаком. Ретельно все перемішайте і дозвольте вмісту кипіти, помішуючи час від часу. Як тільки соус загусне і прилипне до нирок, зніміть сковорідку з вогню і накрийте кришкою на 5-6 хвилин.

Крок - 6
07

Далі засипте в сковорідку, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану свіжу петрушку і зелену цибулю, викладіть на тарілку і подавайте нирки смажені, теплими до столу. Також було б доцільно подавати тертий сир, пармезан або гауду з цією стравою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чізкейк Нью-Йорк - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк Нью-Йорк 50 3 3 з 5 - детальніше -
Куліч сирний - покроковий рецепт, фото 1 Куліч сирний 50 1 4 з 5 - детальніше -