Укр
Рус
Нирки Другі страви Гавайська кухня

Нирки на грилі


- переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Нирки на грилі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Гавайська кухня, Польська кухня, Бразильська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На грилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Нирки на грилі смажаться швидко, а виходять м'якими і дуже смачними. В даному рецепті використовуються нирки свинячі, але таким же способом можна приготувати яловичі і баранячі. Головне - правильно підготувати нирки перед смаженням, щоб позбутися від жорстких частин і специфічного запаху.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нирки на грилі" (на 100 грам)

  • Білки15 гр.
  • Жири2.8 гр.
  • Вуглеводи0.3 гр.
  • Калорії97 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Нирки вимийте, просушіть паперовим рушником і видаліть з поверхні плівку. Бажано попередньо вимочити їх у холодній воді або молоці хоча б години 2, щоб пішов специфічний запах. Розріжте нирки ножем навпіл.

Крок - 1
02

За допомогою манікюрних ножиць виріжте внутрішні протоки (всю світлу частину). Після цього знову ретельно промийте нирки водою і просушіть.

Крок - 2
03

Підготовлені нирки перекладіть в миску, злегка посоліть і всипте будь-яку суміш спецій для м'яса, а також пластівці сушеного перцю чилі.

Крок - 3
04

Лимон вимийте, просушіть, розріжте навпіл і вичавіть сік прямо в миску з нирками. Ретельно перемішайте вміст миски, щоб лимонний сік і спеції рівномірно розподілилися між нирками.

Крок - 4
05

Замариновані нирки нанизайте на шампури. Розпаліть мангал і, коли він прогорить, перекладіть шампури на розпечену решітку.

Крок - 5
06

Готуйте нирки на грилі до м'якості. Постійно повертайте шампури, щоб cnhfdf проcмажувалася рівномірно, і поливайте нирки свіжовичавленим лимонним соком, який зробить їх м'якше і смачніше.

Крок - 6
07

Коли нирки добре зарум'яняться з обох сторін і стануть м'якими, зніміть їх з мангала і перекладіть на тарілку, покриту салатним листям. Подавайте нирки гриль з нарізкою зі свіжих овочів. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вегетаріанське рагу - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське рагу 60 5 4 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з грибами 55 5 4 з 5 - детальніше -
Панакота в бокалі - покроковий рецепт, фото 1 Панакота в бокалі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Омлет з замороженим шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з замороженим шпинатом 30 4 2 з 5 - детальніше -