Укр
Рус
Салати листкові Салати Німецька кухня

Німецький картопляний салат

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

729 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Німецький картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Картопляний салат - це класика, яку часто подають без особливої фантазії. Ось як можна надати йому новий вигляд, щоб зробити його більш презентабельним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Німецький картопляний салат" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії105 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вам необхідно буде відварити картоплю до повної готовності і охолодити. Потім очистіть відварену картоплю від шкірки, викладіть її на обробну дошку і наріжте невеликими кубиками. Подрібнену картоплю відправте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Потім очистіть від шкірки яблука. У цьому рецепті краще використовувати кисло - солодкі сорти плода. Вичистіть яблука від насіння і серцевини і наріжте теж невеликими кубиками. Надішліть подрібнені яблука в миску до картоплі.

Крок - 2
03

Потім викладіть на кухонну дошку солоні огірки і наріжте дрібними квадратами. Надішліть і огірок в миску. Очистіть від лушпиння червону цибулю, дрібно її нашаткуйте і теж помістіть в миску з іншими продуктами.

Крок - 3
04

Розмішайте вміст миски, а потім додайте майонез, сметану високої жирності і приправте сіллю і чорним меленим перцем. Змішайте все ретельно до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Візьміть форму (зі знімним дном), зніміть нижню частину і помістіть круглу частину в неглибоку форму для випічки. Перемістіть підготовлений салат в форму, і рівномірно розподіліть по всій ємності.

Крок - 5
06

Помістіть нарізані кільцями скибочки солоного огірка зверху салату у формі, щоб накрити все, і залиште на 2 години в холодильнику. Коли час закінчиться, акуратно зніміть форму. Салат-торт повинен стояти самостійно.

Крок - 6
07

Потім прикрасьте салат по всьому контуру. Для цього розріжте ковбаски (варені сосиски) навпіл. Потім розріжте кожну половину уздовж. Розставте частини сосисок по краю салату.

Крок - 7
08

Потім наріжте половину очищеного заздалегідь яблука тонкими скибочками, які скрутіть в подальшому, утворивши форму квітки. Покладіть заздалегідь вимиті листя петрушки в середину салату і помістіть троянду з яблука в центр. Цей німецький картопляний салат послужить незамінною закускою до святкового столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
Святковий куліч - покроковий рецепт, фото 1 Святковий куліч 100 1 3 з 5 - детальніше -