Хот-дог - це дивовижна закуска, яку можна перетворити в кухонний шедевр, тим більше врахувати, що до складу страви входять не обов'язково тільки булка і ковбасний виріб. Ми пропонуємо вам рецепт настільки незвичайного хот-дога, що їм не соромно буде навіть пригощати гостей.
Очистіть від лушпиння цибулю, а потім на обробній дошці наріжте її тонкими смужками. Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Надішліть подрібнену цибулю в гаряче масло і смажте, до легкого розм'якшення овоча.
Потім очистіть від шкірки моркву і наріжте її невеликими шматочками. Надішліть нарізану моркву так само в сковорідку.
Далі помийте холодною водою спаржу (можна використовувати заморожену), а потім дрібно наріжте її і помістіть так само в сковороду до решти інгредієнтів. Обсмажуйте вміст сковороди на слабкому вогні, постійно помішуючи кухонною лопаткою, близько 5 хвилин.
Далі додайте в сковорідку трохи вершків високої жирності, попередньо натертий на самій дрібній тертці імбир і приправте все паприкою. Знову все перемішайте і обсмажуйте ще кілька хвилин.
Далі помийте добре під проточною водою помідори і заздалегідь очищені від хвостика і нутрощів болгарський перець (потрібно використовувати овоч різного кольору), а потім на обробній дошці наріжте їх невеликими квадратами. Нарізані овочі відправте так само в сковорідку до решти продуктів.
Тепер додайте в сковорідку попередньо очищену від шкірки, відварену, а потім перетворену в пюре картопля. Далі відправте так само в ємність, розтовчену в пюре попередньо відварену червону квасолю (можна використовувати консервовану).
Посоліть добре вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, а потім наповніть його частиною попередньо вимитої і дрібно нашаткованої зелені петрушки, ретельно перемішайте і продовжуйте томити все, до готовності всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.
Викладіть утворену овочеву масу в миску і охолодіть. Потім засипте в миску хлібні крихти і ще раз все добре перемішайте. З отриманої густої маси, трохи змоченими руками утворіть певні ковбаски (розмір повинен бути приблизно такий же, як у булки майбутнього хот-дога).
Далі помістіть сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Покладіть овочеві ковбаски в гаряче масло і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до появи коричневої кірки.
Тепер приготуйте спеціальний соус для майбутньої закуски. У невелику ємність залийте майонез, приперчіть чорним меленим перцем, додайте томатний соус і добре перемішайте.
Потім на обробній дошці гострим ножем розріжте спеціальну довгу булку (для хот-дога) так, щоб утворити в ній отвір, але не розрізайте повністю на дві частини. В середину булки залийте раніше підготовлений майонезний соус.
Далі акуратно покладіть в булку обсмажену овочеву ковбаску, полийте закуску кетчупом і гірчицею і швидше подавайте до столу.
Випадкові рецепти