Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Найсмачніший салат олів’є

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1644 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Найсмачніший салат олів’є - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

У різних сім'ях існують свої варіанти приготування цієї страви, а різновид продуктів в різні пори року і нововведення в кулінарії підносять свої корективи в колишні рецепти салату. Спробуйте приготувати за цим рецептом найсмачніший салат олів'є і точно не пошкодуєте.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Найсмачніший салат олів’є" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи7.2 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку відправте велику каструлю з водою на вогонь і закип'ятіть. У кипляче воду прямо в шкірці закиньте картоплю з морквою і відварюйте до повної готовності овочів, близько 35 хвилин. Потім витягніть відварені овочі на тарілку, остудіть і очистіть від шкірки. Очищену картоплю викладіть на обробну дошку, і наріжте невеликого розміру кубиками, а потім відправте в миску, де буде змішуватися майбутня страва.

Крок - 1
02

На цю ж дошку викладіть варену ковбасу (обов'язково вибирайте без сала) і наріжте дрібними квадратами. У цьому рецепті можна так само використовувати варені сосиски або ж сардельки. Отже, подрібнену ковбасу відправте в миску до картоплі.

Крок - 2
03

Тепер на робочу поверхню покладіть мариновані огірки і так само наріжте невеликими квадратами. Потім відправте і їх в миску до нарізаних раніше інгредієнтів. Багато хто використовує в цьому салаті і свіжий огірочок, але ми все ж зупинимося на варіанті страви тільки з маринованим.

Крок - 3
04

Далі помістіть дрібну ємність з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в киплячу воду курячі яйця і відваріть до стану круто, чи не менше 13 хвилин. Викладіть відварені яйця в холодну воду, щоб було легше очищати від шкаралупи. І вже очищені яйця на обробній дошці нашаткуйте маленькими квадратами і відправте в миску до всіх раніше нарізаних продуктів.

Крок - 4
05

Тепер відкрийте банку консервованого зеленого горошку, злийте з неї воду, а сам горох висипте в миску до нашаткованих овочів.

Крок - 5
06

Далі очистіть від шкірки раніше відварену моркву, наріжте невеликими квадратами і теж відправте в миску. На цьому етапі рясно посоліть вміст миски і приправте чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Потім залийте в миску майонез і ретельно ложкою все перемішайте до об'єднання і просочування всіх інгредієнтів. Потім викладіть найсмачніший салат олів'є на тарілку і подавайте до святкового або обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Кавказькі голубці - покроковий рецепт, фото 1 Кавказькі голубці 75 6 3 з 5 - детальніше -
Сирний торт - покроковий рецепт, фото 1 Сирний торт 75 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в домашніх умовах 95 1 2 з 5 - детальніше -