Укр
Рус
Цукерки Десерти Фінська кухня

Натуральні цукерки

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1142 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Натуральні цукерки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Фінська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Якщо ви любите солодощі, але не хочете труїти себе і своїх близьких хімією і всілякими не надто корисними добавками, приготуйте їх вдома. У рецепті цих натуральних цукерок найпростіші інгредієнти, але в підсумку виходить дуже смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Натуральні цукерки" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи66.1 гр.
  • Калорії382 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування натуральних цукерок з попередньої підготовки деяких інгредієнтів. Для цього вам знадобиться сковорідка. Поставте її на плиту і запаліть маленький вогонь. Додайте в неї невелику кількість топленого масла. Коли воно розтопиться, киньте горіхи кеш'ю. Постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, підсмажте горіхи до золотистого кольору. Після перекладіть їх в мисочку і відставте в сторону остигати.

Крок - 1
02

Не вимикаючи вогонь, в цю ж сковорідку киньте родзинки. Краще використовувати світлі без кісточок. Також, помішуючи лопаткою, підрум'яньте родзинки на сковорідці, а потім перекладіть в окрему мисочку.

Крок - 2
03

Знову використовуйте цю ж сковорідку, тільки додайте ще трохи топленого масла. Відміряйте потрібну кількість манної крупи і висипте її в сковорідку, як тільки розтане топлене масло. Періодично помішуючи, обсмажте манну крупу до золотисто - коричневого кольору і приємного аромату. Зніміть з вогню і дайте можливість охолонути.

Крок - 3
04

Тепер вам знадобиться така побутова техніка, як блендер. Відміряйте необхідну кількість цукрового піску і засипте в його чашу. Закрийте кришку і увімкніть. Подрібніть, щоб вийшла цукрова пудра.

Крок - 4
05

Потім в чашу блендера до пудри додайте підсмажену до золотистого кольору манну крупу. Ще раз включіть блендер і подрібніть вже все разом.

Крок - 5
06

Візьміть велику миску і висипте в неї цукрово - манну масу. Додайте трохи порошку кардамону. Киньте підсмажені горіхи кеш'ю і родзинки. За допомогою ложки або рукою перемішайте всі інгредієнти в мисці.

Крок - 6
07

Розтопіть топлене масло. Це можна зробити в ємності на маленькому вогні на плиті. Або ж використовуйте для цього мікрохвильову піч. Вилийте рідке топлене масло в суху суміш в миску і ретельно перемішайте.

Крок - 7
08

Щоб з цієї суміші можна було сформувати цукерки, необхідно додати молоко. Відміряйте потрібну кількість і вилийте в миску. Все ретельно змішайте. Зробіть з отриманої суміші круглі кульки і викладіть їх на тарілку. Намагайтеся, щоб вони були приблизно однакові за величиною. Натуральні цукерки готові до подачі. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з кропивою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з кропивою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Хворост домашній - покроковий рецепт, фото 1 Хворост домашній 65 3 3 з 5 - детальніше -
Песто з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Песто з помідорами 45 1 2 з 5 - детальніше -