Укр
Рус
Цукерки Десерти Американська кухня

Натуральні цукерки Рафаелло

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1220 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Натуральні цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Якщо ви вирішили порадувати своїх рідних чимось солодким, ніжним і дивовижним - пригостіть їх приготованими своїми руками цукерками «Рафаелло».

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Натуральні цукерки Рафаелло" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири45.9 гр.
  • Вуглеводи23.7 гр.
  • Калорії553 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цукерок вам знадобитися вершкове масло високої жирності, і воно повинно бути, кімнатної температури. Вийміть його заздалегідь з холодильника, зніміть упаковку, розріжте на невеликі шматочки і дайте трохи часу постояти на столі. Вершкове масло перекладіть в досить глибоку миску.

Крок - 1
02

Розм'якшені шматочки вершкового масла розімніть вилкою до отримання однорідної структури. До вершкового масла вилийте згущене молоко, яке також має бути кімнатної температури, щоб не було температурної різниці, що може вплинути на текстуру тіста.

Крок - 2
03

Для додання аромату цукеркам додайте до масла зі згущеним молоком ванільний екстракт, який за бажанням можете замінити ваніліном або ванільним цукром. За допомогою вилки перемішайте компоненти, поєднуючи їх в одне ціле.

Крок - 3
04

Всі знають, що «Рафаелло» не обійдеться без кокосової стружки. Її можна купити в магазині або висушити вдома самостійно. Стружка може бути великою та дрібною, використовуйте ту, яку вважаєте за потрібне. У вийшовшу кремоподібну масу додайте кокосову стружку.

Крок - 4
05

Перемішайте лопаткою або ложкою всі інгредієнти. Маса виходить пухкою. Трохи спресуйте її, придавлюючи лопаткою. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 6-8 годин. Можливий варіант залишити його на ніч.

Крок - 5
06

Після закінчення часу дістаньте масу для цукерок з холодильника. Після охолодження вона застигла і буде відмінно ліпитися. Наберіть чайною ложкою тісто. Покладіть на долоню і сформуйте невеликий «млинець».

Крок - 6
07

У центр цього «млинчика» покладіть очищений від коричневої шкірки мигдаль. Щоб її видалити, залийте мигдаль окропом на 10 хвилин, злийте воду і ще раз залийте окропом. Таким чином, шкірка буде легко зніматися. Потім просушіть горіхи в духовці, розігрітій до 100 градусів, близько 20 хвилин. Защипніть краї млинчика, і скачайте кульку.

Крок - 7
08

У плоску тарілку насипте кокосову стружку для обвалювання. Скачані кульки обваляйте повністю в кокосовій стружці.

Крок - 8
09

Готові натуральні цукерки «Рафаелло» викладіть на блюдо і поставте хвилин на 30 в холодильник для охолодження. Потім пригощайте ними своїх рідних. Приємного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти