Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Російська кухня

Налисники з капустою і грибами

( 4.7692 4 513 13 оцінок)

3126 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Налисники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Прекрасна начинка з сушених грибів і протушеної капусти, згорнута в тонких млинчиках, відмінно відрекомендувала себе в даній звичайній, але при цьому дуже ситній страві. Подавати до обіду налисники з капустою і грибами необхідно обов'язково свіжими після обсмажування - радимо зі сметанним соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Налисники з капустою і грибами" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи21.7 гр.
  • Калорії143 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті можна використовувати будь-який вид грибів, але ми все ж зупинилися на сушених грибах. Отже, гриби попередньо замочіть у воді приблизно на дві години, щоб вони добре розм'якли.

Крок - 1
02

Потім помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Покладіть в окріп вимочені гриби і варіть на слабкому вогні до повної готовності, приблизно 35 хвилин. Потім за допомогою дрібного сита ретельно відцідіть відварені грибочки і на кухонній дошці наріжте їх невеликими кубиками.

Крок - 2
03

Далі викладіть квашену капусту на кухонну дощечку і нашаткуйте її дрібніше. Покладіть подрібнений овоч в каструлю, залийте невеликою кількістю води (в якій варилися раніше гриби), помістіть на плиту і тушкуйте, періодично помішуючи, близько 25 хвилин.

Крок - 3
04

Тепер невелику сковороду відправте на плиту, укладіть в неї вершкове масло і розтопіть. Очистіть від лушпиння цибулю, наріжте дрібними кубиками і відправте в розтоплене масло. Обсмажуйте цибулю, постійно мішаючи, до легкого його розм'якшення.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковорідку до цибулі раніше подрібнені відварені гриби, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і смажте, періодично помішуючи, близько 10-15 хвилин.

Крок - 5
06

Обсмажену цибулево-грибну суміш перекиньте в каструлю з раніше протушеною капустою і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення начинки для майбутньої страви.

Крок - 6
07

Тепер займіться підготовкою тіста для млинців. Для цього в глибоку миску залийте молоко, додайте куряче яйце, трохи рослинного масла і солі. Далі, поступово досипляючи в миску борошно, за допомогою міксера збийте негусте однорідне тісто, дайте йому трохи постояти.

Крок - 7
08

Потім помістіть невелику сковороду на плиту, змастіть її невеликою кількістю рослинного масла і максимально нагрійте. Залийте в сковорідку тісто, рівномірно розподіливши по всьому дну, і випікайте по 2-3 хвилини з кожного боку, утворивши красиві, рум'яні млинці.

Крок - 8
09

Готові млинці трохи охолодіть, а потім викладіть на обробну дошку і по центру кожного розмістіть раніше підготовлену начинку з грибів і капусти. Загорніть млинці в рулет, сховавши начинку всередині і утворивши налисник.

Крок - 9
10

Далі підготовлені для млинців заготовки вимокайте в попередньо збитій яєчній суміші, потім викатайте в панірувальних сухарях і викладіть на блюдо, нехай постоять деякий час і трохи просочаться.

Крок - 10
11

Потім помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї достатню кількість рослинної олії і максимально прогрійте. Потім покладіть в киплячу олію млинцеві заготовки і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої хрусткої скоринки на млинцях.

Крок - 11
12

Потім викладіть готові налисники з капустою і грибами на сервірувальну тарілку і поспішайте подавати до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Олів’є оригінальний - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є оригінальний 50 4 3 з 5 - детальніше -
Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -
Плюшка з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з готового тіста 55 3 3 з 5 - детальніше -