Укр
Рус
Налисники Випічка Українська кухня

Налисники

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

1019 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Налисники - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Тонкі млинці або, як ще їх називають налисники - страва багатьох кухонь світу, виготовлених на молоці або воді. Найчастіше, вони з солодкими наповненнями. Але частенько заповнюються м'ясними, грибними або сирними начинками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Налисники " (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи10.1 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів і приготуйте тісто для млинців. Змішайте всі інгредієнти для тіста (борошно, сіль, молоко, яйця і масло) до однорідного стану і залиште на 15 хвилин.

Крок - 1
02

Змастіть сковорідку на середньому вогні невеликою кількістю рослинної олії і додайте ополоник тіста. Як тільки бульбашки почнуть утворюватися на поверхні млинця, переверніть його і печіть на іншій стороні близько 30 секунд. Зробіть інші млинці і відкладіть в сторону.

Крок - 2
03

Нагрійте сковороду на середньому вогні з невеликою кількістю оливкової олії. Покладіть в нього підготовлений заздалегідь яловичий фарш і обсмажуйте, помішуючи, з дрібно нарізаною цибулею і подрібненим часником.

Крок - 3
04

Додайте так само в сковорідку томатну пасту і приправте все сіллю і чорним меленим перцем. Залийте вміст сковороди водою і залиште кипіти протягом приблизно 5 хвилин.

Крок - 4
05

Для начинки з'єднайте в мисці рікотту з обсмаженим заздалегідь шпинатом, приправте сіллю і перцем. Ретельно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 5
06

Для домашнього томатного соусу трохи обсмажте на слабкому вогні вимиті і дрібно нарізані помідори, залийте томатне пюре, перемішайте, приправте сіллю і перцем і доведіть до кипіння. Тим часом приготуйте фаршировані налисники, загорнувши начинки, чергуючи, в млинці.

Крок - 6
07

Покладіть приготовані фаршировані млинці в форму для випічки, попередньо змащену олією, щільно уклавши один до одного.

Крок - 7
08

Вилийте раніше підготовлений домашній томатний соус на млинці, зверху посипте натертим на крупній тертці сиром моцарелла, відправте в уже розігріту духовку і запікайте близько 15 хвилин.

Крок - 8
09

Заправте готові налисники свіжою зеленню, наприклад, базиліком або петрушкою, полийте сметаною і подавайте, обов'язково гарячими, до столу. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясний рулет у фользі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет у фользі 100 5 3 з 5 - детальніше -
Салат з копченої курки шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з копченої курки шарами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
?>