Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Російська кухня

Налисники з сиром

( 4.7778 4 518 18 оцінок)

3017 - переглядів
180 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Налисники з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, Масниця

Актуальні рецепти: Зима

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Рекомендуємо приготувати мега смачні налисники - м'які і хрусткі. Все це завдяки простим інгредієнтам без хитромудростей. Для хороших налисників ми рекомендуємо тонкі млинці з тіста на водній основі, начинені творогом, просто фантастичні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Налисники з сиром" (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи24.8 гр.
  • Калорії162 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте інгредієнти для тіста до майбутніх млинців в глибокій мисці: засипте борошно, вбийте курячі яйця, додайте ванільний цукор і трохи солі.

Крок - 1
02

Залийте в миску воду і ретельно все перемішайте до однорідної маси. Воно повинно бути досить рихлим, тим більше, що через кілька хвилин тісто загусне ще більше. Відставте тісто на кілька хвилин в сторону і займіться підготовкою сирної маси, подрібнюючи інгредієнти до більш-менш гладкої маси.

Крок - 2
03

Отже, викладіть високої жирності сир в окрему миску, додайте курячий жовток, засипте цукор з ванільним екстрактом (можна використовувати ванільний цукор), включіть також в суміш борошно і за допомогою блендера ретельно все перемішайте, до однорідності.

Крок - 3
04

Надішліть невелику сковорідку, змащену рослинним або вершковим маслом на плиту, і добре прогрійте. Залийте частину тіста в змащену маслом сковорідку і рівномірно розподіліть по дну.

Крок - 4
05

Смажте утворені млинці з обох сторін до легкого потемніння. Ви можете смажити млинці без жиру, але вони готовими будуть трохи сухуватими. Можна навіть сам млинець промащувати маслом з допомогою спеціальної кондитерської щітки.

Крок - 5
06

Збийте в окремій ємності білок з цукром, до утворення однорідної маси. Кожен злегка остиглий млинець змастіть раніше приготовленою сирною начинкою, залишаючи трохи вільного простору по краях. Протилежні сторони акуратно складіть, і скрутіть млинці, як рулети.

Крок - 6
07

Змастіть кожен млинець з сирною начинкою підготовленою білковою сумішшю і обережно викачайте в панірувальних сухарях.

Крок - 7
08

Помістіть невелику сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло (або викладіть шматок вершкового масла) і обсмажте в ньому підрум'янені налисники з сиром, не забуваючи розташувати їх, з невеликою відстанню один від одного, щоб не пристали.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Рулет із кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулет із кабачків з сиром 55 6 3 з 5 - детальніше -
Азербайджанська долма - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанська долма 120 4 3 з 5 - детальніше -
Бешамель зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель зі сметаною 65 1 3 з 5 - детальніше -