Рекомендуємо приготувати мега смачні налисники - м'які і хрусткі. Все це завдяки простим інгредієнтам без хитромудростей. Для хороших налисників ми рекомендуємо тонкі млинці з тіста на водній основі, начинені творогом, просто фантастичні.
Змішайте інгредієнти для тіста до майбутніх млинців в глибокій мисці: засипте борошно, вбийте курячі яйця, додайте ванільний цукор і трохи солі.
Залийте в миску воду і ретельно все перемішайте до однорідної маси. Воно повинно бути досить рихлим, тим більше, що через кілька хвилин тісто загусне ще більше. Відставте тісто на кілька хвилин в сторону і займіться підготовкою сирної маси, подрібнюючи інгредієнти до більш-менш гладкої маси.
Отже, викладіть високої жирності сир в окрему миску, додайте курячий жовток, засипте цукор з ванільним екстрактом (можна використовувати ванільний цукор), включіть також в суміш борошно і за допомогою блендера ретельно все перемішайте, до однорідності.
Надішліть невелику сковорідку, змащену рослинним або вершковим маслом на плиту, і добре прогрійте. Залийте частину тіста в змащену маслом сковорідку і рівномірно розподіліть по дну.
Смажте утворені млинці з обох сторін до легкого потемніння. Ви можете смажити млинці без жиру, але вони готовими будуть трохи сухуватими. Можна навіть сам млинець промащувати маслом з допомогою спеціальної кондитерської щітки.
Збийте в окремій ємності білок з цукром, до утворення однорідної маси. Кожен злегка остиглий млинець змастіть раніше приготовленою сирною начинкою, залишаючи трохи вільного простору по краях. Протилежні сторони акуратно складіть, і скрутіть млинці, як рулети.
Змастіть кожен млинець з сирною начинкою підготовленою білковою сумішшю і обережно викачайте в панірувальних сухарях.
Помістіть невелику сковорідку на плиту, залийте в неї рослинне масло (або викладіть шматок вершкового масла) і обсмажте в ньому підрум'янені налисники з сиром, не забуваючи розташувати їх, з невеликою відстанню один від одного, щоб не пристали.
Випадкові рецепти