Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Російська кухня

Налисники з сиром в духовці

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1953 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
 Налисники з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Налисники з сиром, з пишною, злегка солодкою начинкою, запечені у вершках і яйці. Смачні млинці з сиром, приготовані в духовці, страва казково смачна, яку полюблять і діти і дорослі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви " Налисники з сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири8.6 гр.
  • Вуглеводи17.4 гр.
  • Калорії183 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розбиваємо куряче яйце в миску, додаємо сіль, заливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Потім засипаємо в миску просіяне борошно, і знову ретельно перемішуємо вміст за допомогою міксера до утворення тіста з консистенцією густих вершків.

Крок - 1
02

Помістимо невелику сковороду на плиту, змастимо її вершковим маслом і добре розігріємо. Заливаємо в гарячу сковорідку порційно рідке тісто і випікаємо по 2-3 хвилини з кожного боку, до утворення рум'яної скоринки на кожній зі сторін утвореного млинця. Викладаємо готові млинці на блюдо і дамо їм трохи охолонути.

Крок - 2
03

Тепер займемося сирною начинкою. Для початку відокремимо яєчний білок від жовтка. Потім в окремій ємності за допомогою блендера зіб'ємо курячі білки до однорідної сметаноподібної маси.

Крок - 3
04

Потім в окрему ємність помістимо високої жирності сир, додамо жовток, Всипемо цукрову пудру. Далі додамо в ємність вершки і трохи зіб'ємо, до об'єднання всіх продуктів. Нарешті додамо раніше приготовлену білкову суміш і акуратно з'єднаємо її з сирною масою, утворивши певну начинку.

Крок - 4
05

Тепер займемося самими налисниками. Кожен попередньо спечений млинець начиняємо підготовленою сирною масою і акуратно скручуємо в налисник. Далі розрізаємо начинені млинці навпіл і укладаємо половинки в попередньо змащену вершковим маслом форму для випічки.

Крок - 5
06

Далі в невелику миску розбиваємо куряче яйце, додаємо вершки і цукрову пудру і ретельно перемішуємо до утворення однорідної рідкої суміші. Заливаємо млинці у формі для випічки цією сумішшю (обов'язково полив кожен млинець).

Крок - 6
07

Помістимо форму з млинцями в попередньо розігріту духовку до 200 градусів і випікаємо на другій полиці знизу або посередині в режимі нагрівання вгору приблизно 20 хвилин. Час випікання залежить від страви, тому спостерігаємо: млинці повинні бути злегка коричневими, а вершки з яйцем на дні форми утворити своєрідну кірку.

Крок - 7
08

Готові налисники з сиром, запечені в духовці розкладаємо на тарілки і подаємо до столу. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Пташине молоко - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пташине молоко 90 7 4 з 5 - детальніше -
Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта 180 2 3 з 5 - детальніше -
Класичний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Класичний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з гострого перцю - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з гострого перцю 85 4 3 з 5 - детальніше -