Якщо ви ніколи не пробували налисники з м'ясом, вас чекає приємний сюрприз. Ці маленькі млинцеві кишені, заповнені сумішшю яловичини з сиром, потім обсмажені в маслі, сама досконалість. Начинка дуже соковита і ароматна.
Приготуйте млинці в першу чергу. Помістіть по черзі інгредієнти в чашу блендера: курячі яйця, молоко, масло, сіль і борошно. Змішайте ретельно все протягом 2-3 хвилин, поки не утвориться гладке тісто без грудок. Якщо тісто для майбутніх млинців буде рідкуватим, додайте поступово ще трохи борошна.
Далі розігрійте невелику спеціальну млинцеву сковороду, влийте в неї в разі потреби трохи масла, але зазвичай, потреби в ньому немає. Вилийте рідке тісто в центр сковороди, потім нахиліть, щоб розподілити його рівномірно по всьому дну.
Випікайте протягом 1-2 хвилин на одній стороні до золотистого кольору, потім поверніть гумовим шпателем і готуйте на іншій стороні протягом 30 секунд. Готові млинці викладіть на блюдо.
Далі займіться м'ясною начинкою. Розігрійте велику сковорідку на середньому вогні і додайте в неї трохи оливкового масла. Покладіть в гаряче масло яловичий фарш (можна купити готовий або підготувати самому) рясно посоліть, засипте трохи меленого чорного перцю і часникового порошка. Обсмажуйте яловичий фарш протягом 5-7 хвилин, поки він не підрум'яниться і не втратить рожевості.
Далі очистіть від лушпиння цибулю і на самій дрібній тертці натріть її. Додайте терту цибулю в сковорідку до м'яса, добре перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини, поки цибуля не стане м'якою і ароматною.
У великій мисці змішайте раніше обсмажену і охолоджену м'ясну суміш з попередньо натертим сиром моцарелла і свіжим нашаткованим кропом (можна використовувати зелень в сухому вигляді).
Тепер займіться приготуванням самої страви. Викладіть млинці на обробну дошку, в центр кожного мучного виробу укладіть м'ясну начинку. Спочатку складіть млинець з боків, сховавши начинку всередині, а потім загорніть в маленьку кишеню. Складіть загорнуті млинці з начинкою на блюдо.
Потім розігрійте невелику сковороду на середньому вогні і додайте в неї трохи вершкового масла. Покладіть в розтопилене масло млинці і обсмажуйте по 2-3 хвилини із кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Готові налисники з м'ясом подавайте гарячими до столу, в супроводі сметани і свіжої зелені кропу.
Випадкові рецепти