Укр
Рус
Начинка для млинців Випічка Російська кухня

Налисники з м’ясом

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

2206 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Налисники з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Якщо ви ніколи не пробували налисники з м'ясом, вас чекає приємний сюрприз. Ці маленькі млинцеві кишені, заповнені сумішшю яловичини з сиром, потім обсмажені в маслі, сама досконалість. Начинка дуже соковита і ароматна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Налисники з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки9.6 гр.
  • Жири14.2 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте млинці в першу чергу. Помістіть по черзі інгредієнти в чашу блендера: курячі яйця, молоко, масло, сіль і борошно. Змішайте ретельно все протягом 2-3 хвилин, поки не утвориться гладке тісто без грудок. Якщо тісто для майбутніх млинців буде рідкуватим, додайте поступово ще трохи борошна.

Крок - 1
02

Далі розігрійте невелику спеціальну млинцеву сковороду, влийте в неї в разі потреби трохи масла, але зазвичай, потреби в ньому немає. Вилийте рідке тісто в центр сковороди, потім нахиліть, щоб розподілити його рівномірно по всьому дну.

Крок - 2
03

Випікайте протягом 1-2 хвилин на одній стороні до золотистого кольору, потім поверніть гумовим шпателем і готуйте на іншій стороні протягом 30 секунд. Готові млинці викладіть на блюдо.

Крок - 3
04

Далі займіться м'ясною начинкою. Розігрійте велику сковорідку на середньому вогні і додайте в неї трохи оливкового масла. Покладіть в гаряче масло яловичий фарш (можна купити готовий або підготувати самому) рясно посоліть, засипте трохи меленого чорного перцю і часникового порошка. Обсмажуйте яловичий фарш протягом 5-7 хвилин, поки він не підрум'яниться і не втратить рожевості.

Крок - 4
05

Далі очистіть від лушпиння цибулю і на самій дрібній тертці натріть її. Додайте терту цибулю в сковорідку до м'яса, добре перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини, поки цибуля не стане м'якою і ароматною.

Крок - 5
06

У великій мисці змішайте раніше обсмажену і охолоджену м'ясну суміш з попередньо натертим сиром моцарелла і свіжим нашаткованим кропом (можна використовувати зелень в сухому вигляді).

Крок - 6
07

Тепер займіться приготуванням самої страви. Викладіть млинці на обробну дошку, в центр кожного мучного виробу укладіть м'ясну начинку. Спочатку складіть млинець з боків, сховавши начинку всередині, а потім загорніть в маленьку кишеню. Складіть загорнуті млинці з начинкою на блюдо.

Крок - 7
08

Потім розігрійте невелику сковороду на середньому вогні і додайте в неї трохи вершкового масла. Покладіть в розтопилене масло млинці і обсмажуйте по 2-3 хвилини із кожного боку до утворення золотистої скоринки.

Крок - 8
09

Готові налисники з м'ясом подавайте гарячими до столу, в супроводі сметани і свіжої зелені кропу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Стейк з лосося на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з курячою грудкою 40 3 3 з 5 - детальніше -
Курник з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Курник з м’ясом 65 5 3 з 5 - детальніше -