Укр
Рус
Нагетси Закуски Українська кухня

Нагетси

( 4.8485 4 533 33 оцінки)

3206 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Нагетси - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Болгарська кухня, Европейская кухня, Кухня Греції, Німецька кухня, Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте вдома хрусткі і ароматні нагетси зі шматочків курячого м'яса, замаринованого в маринаді з натурального йогурту. Такий маринад зробить м'ясо соковитим всередині хрусткому паніруванні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нагетси" (на 100 грам)

  • Білки15 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи26.5 гр.
  • Калорії257 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки сполосніть під проточною прохолодною водою. Розріжте спочатку вздовж навпіл, а потім на невеликі і не дуже товсті шматочки. Форма шматків повинна бути схожою більш-менш на квадрат.

Крок - 1
02

Нарізані курячі грудки перекладіть в окрему ємність. Зі стебел чебрецю зніміть листочки, хоч вони і дрібні все одно наріжте їх гострим ножем. Посипте чебрецем куряче м'ясо.

Крок - 2
03

До м'яса додайте сіль за смаком і подрібнене насіння гірчиці в млині або скористайтеся ступкою. Перемішайте м'ясо з приправами. Відставте в сторону на 10 хвилин, щоб воно просочилося смаками і ароматом спецій.

Крок - 3
04

Тим часом, в окрему ємність розбийте яйце, приправте його сіллю і чорним меленим перцем за своїм смаком, покладіть натуральний йогурт і перемішайте до однорідності. Потім додайте просіяне борошно і перемішайте ретельно, щоб не залишилося грудочок.

Крок - 4
05

Курячі шматочки в спеціях перекладіть в миску з приготовленим маринадом. Хорошенечко перемішайте ложкою, щоб кожен шматочок м'яса був покритий маринадом. Накрийте миску плівкою і поставте в холодильник на 30-45 хвилин.

Крок - 5
06

Після того як курка промаринувалася, дістаньте її з холодильника, підготуйте плоску тарілку і насипте в неї панірувальні сухарі. Обваляйте кожен шматочок м'яса в сухарях з усіх боків.

Крок - 6
07

Складіть курячі шматочки в паніровці на окрему тарілку, бажано в один шар, але якщо у вас так не вийде не біда, складіть гіркою і поставте в морозильну камеру на 15 хвилин, в принципі за такий короткий час вони не встигнуть примерзнути один до одного.

Крок - 7
08

Розігрійте в глибокій сковороді рослинне масло для смаження, його потрібно не мало, так як нагетси повинні плавати в ньому. У розігріте масло опустіть м'ясо в паніровці. Періодично помішуючи їх шумівкою, підсмажте курячі нагетси до хрусткого і золотисто-коричневого кольору.

Крок - 8
09

Приготовлені нагетси викладайте на паперову серветку, яка вбере зайву олію. Подавайте нагетси з соусом на ваш вибір і часточками лимона для любителів. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тарталетки з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з моркви з часником - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з моркви з часником 45 4 3 з 5 - детальніше -
Простий м’ясний салат - покроковий рецепт, фото 1 Простий м’ясний салат 35 3 2 з 5 - детальніше -