Укр
Рус
Риба Закуски Европейская кухня

Нагетси з червоної риби

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1616 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Нагетси з червоної риби - чудова і ситна заміна іноді приївшимся котлетам. Така дивовижна і смачна риба, як лосось, відмінна в будь-якій страві, але як раз в даній закусці її насичений смак проявляється максимально.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нагетси з червоної риби" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири27.4 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії370 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться головним інгредієнтом цієї страви. Отже, шматок свіжого лосося промийте холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім викладіть рибу на обробну дошку і наріжте довгими смужками, товщиною близько одного сантиметра. Паралельно, ретельно усуньте в кожній смужці лосося навіть найдрібніші кісточки.

Крок - 1
02

Тепер займіться приготуванням спеціального маринаду для шматочків лосося. У неглибоку миску залийте соєвий соус, засипте трохи сухої паприки і влийте свіжовичавлений лимонний сік (альтернативою може бути сік лайма).

Крок - 2
03

Потім добре присоліть суміш, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Повинна вийти однорідна рідка суміш.

Крок - 3
04

Далі кожен шматок риби викачайте в маринаді і залиште добре просочитися, приблизно на 20 хвилин.

Крок - 4
05

А самі розбийте по черзі в глибоку ємність курячі яйця, добре посоліть їх, приперчіть чорним меленим перцем, долийте трохи молока і за допомогою вилки ретельно збийте все, до однорідної рідкої суміші. Ще в одну неглибоку ємність засипте просіяне борошно. А в третю помістіть панірувальні сухарі або ж хлібні крихти.

Крок - 5
06

Далі вже добре просочені палички лосося ретельно вмокніть спочатку в борошні, потім занурте в яєчну суміш і добре виваляйте в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

Тепер знову поверніть в яйце і ще раз виваляйте в паніровці з сухарів. Підготовлені палички в паніровці покладіть на блюдо і залиште на деякий час краще просочитися.

Крок - 7
08

Тепер помістіть глибоку сковороду на плиту, влийте в неї багато рослинного масла і доведіть до кипіння. Покладіть в киплячу олію раніше підготовлені рибні палички в паніровці і обсмажуйте, перевертаючи акуратно шумівкою, до утворення золотої хрусткої скоринки.

Крок - 8
09

Готові нагетси з червоної риби викладіть на блюдо, і подавайте зі свіжими овочами, прикрасивши свіжою зеленню кропу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Воловани з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з куркою 50 3 3 з 5 - детальніше -
Хумус з консервованого нуту - покроковий рецепт, фото 1 Хумус з консервованого нуту 35 3 3 з 5 - детальніше -
Сьомга-гриль - покроковий рецепт, фото 1 Сьомга-гриль 50 3 3 з 5 - детальніше -