Укр
Рус
Курка Закуски Европейская кухня

Нагетси в домашніх умовах

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

2557 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Нагетси в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Курячий наггетс, приготований в домашніх умовах, який панірують у яйці і сухарях, потім смажать у фритюрі або запікають - це шалено смачно, а головне швидко.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нагетси в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки14.2 гр.
  • Жири27.6 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії351 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно промийте холодною водою курячу грудку, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте м'ясо невеликими шматочками. Покладіть нарізане м'ясо в миску, щоб позбутися ще так від зайвої рідини.

Крок - 1
02

Далі нарізані шматки курки покладіть в чашу блендера, і на самій великій швидкості перебийте м'ясо в фарш. Викладіть утворений курячий фарш в глибоку миску.

Крок - 2
03

Потім добре посоліть курячий фарш, приправте меленим перцем чилі, спеціями гарам масал та ложкою ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння, а потім дрібно наріжте або пропустіть через чеснокодавку часник (можна використовувати вже готову часникову пасту). Додайте подрібнений часник в миску з м'ясом і ще раз все гарненько перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Надішліть утворену м'ясну суміш на час в холодильник.

Крок - 4
05

Потім змочіть руки рослинним маслом або просто водою і сформуйте з охолодженої м'ясної суміші невеликого розміру, так звані котлетки, трохи їх пріплюснув.

Крок - 5
06

Далі в невелику миску по черзі розбийте курячі яйця і за допомогою вінчика збийте їх до однорідної рідкої маси. В іншу ємність засипте панірувальні сухарі.

Крок - 6
07

Підготовлені курячі заготовки «котлетки» мокніть спочатку в яєчну суміш, потім виваляйте в панірувальних сухарях, далі знову в яйці і сухарях і викладіть на плоске блюдо.

Крок - 7
08

Тепер помістіть глибоку сковорідку на плиту, влийте в неї багато рослинного масла і доведіть до кипіння. Покладіть в киплячу олію курячі котлетки в паніровці і обсмажуйте, періодично перевертаючи з боку на бік, до утворення золотої хрусткої скоринки.

Крок - 8
09

Потім за допомогою шумівки витягніть обсмажені м'ясні котлетки на паперовий рушник (щоб видалити зайвий жир), а потім викладіть готові нагетси, приготовані в домашніх умовах на сервірувальну тарілку і запрошуйте рідних пробувати прекрасну закуску.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс класичний - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе простий рецепт 50 3 3 з 5 - детальніше -
Підлива до рису - покроковий рецепт, фото 1 Підлива до рису 35 3 3 з 5 - детальніше -