Укр
Рус
Нагетси Закуски Німецька кухня

Нагетси на сковороді

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

900 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Нагетси на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня, Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Нагетси на сковороді - рум'яні та апетитні котлетки з картопляного тіста. Особливість цього рецепту в тому, що нагетси готуються без додавання борошна. У ній немає необхідності, оскільки завдяки яйцям, сиру та панірувальним сухарям котлетки і так добре тримають форму. До того ж без борошна вони виходять ніжнішими та соковитішими. Спробуйте зробити нагетси на сковороді за рецептом. Вам точно сподобається!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Нагетси на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи14.5 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю вимийте, очистіть від шкірки і викладіть у каструлю з окропом, злегка підсоленою водою. Відваріть картоплю до готовності.

Крок - 1
02

Злийте воду, а картоплю викладіть у миску і придушіть у пюре.

Крок - 2
03

Всипте в нього панірувальні сухарі. Убийте яйця. Додайте дрібнонатертий пармезан.

Крок - 3
04

Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи або просушіть паперовим рушником і дрібно поріжте ножем. Відправте подрібнену петрушку у загальну масу.

Крок - 4
05

Посоліть і поперчіть тісто. Додайте до нього подрібнений часник. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

Тісто вийде липким. Тому, щоб працювати з ним було легше, змастіть руки олією. Ложкою потроху зачерпуйте картопляну масу та формуйте кульки. Потім злегка приплюсніть їх зверху

Крок - 6
07

Розжарте на сковороді олію і викладіть туди заготовки. Олії має бути досить багато (вона має покривати нагетси мінімум наполовину).

Крок - 7
08

Коли кульки апетитно зарум'яняться знизу, переверніть їх на інший бік і смажте до появи золотисто-коричневої скориночки.

Крок - 8
09

Готові нагетси викладіть на блюдо, застелене паперовим рушником, щоб воно ввібрало надлишки жиру. Потім покладіть котлетки у відповідну ємність і подавайте на стіл гарячими. Нагетси на сковороді виходять м'якими та ніжними. Відмінним доповненням до них стане кетчуп. Страва проста, але дуже смачна. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Суфле класичне - покроковий рецепт, фото 1 Суфле класичне 45 2 3 з 5 - детальніше -
Налисники з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з м’ясом 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг "Яблука на снігу" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Яблука на снігу" 90 4 3 з 5 - детальніше -