Укр
Рус
Начинка для млинців Другі страви Марокканська кухня

Начинка для млинців з фаршу

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

725 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Начинка для млинців з фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Млинці з начинкою з фаршу і сиром - закуска або гаряча страва, якими можна насолодитися на вечерю з вершковим соусом. Вони дуже ситні, тому шматочка досить, щоб ви відчували себе задоволеними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Начинка для млинців з фаршу" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири21.8 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії260 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від лушпиння цибулю. Викладіть її на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Помістить невелику сковороду на слабкий вогонь, залийте в неї рослинне або оливкове масло і дайте йому нагрітися. Потім засипте в сковороду нарізану кубиками цибулю і попередньо очищений від лушпиння і подрібнений (можна видавити через чеснокодавку) часник. Обсмажте овочі, помішуючи лопаткою, кілька хвилин.

Крок - 2
03

Трохи обсмажте цибулю з часником і додайте до них м'ясний фарш (його можна купити готовим або ж приготувати самостійно). Можна використовувати в цьому рецепті свинячий, яловичий або навіть курячий фарш. Залиште вміст сковороди томитися під кришкою на 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 3
04

Поверх м'ясної маси в сковороду додайте томатну м'якоть (консервовані помідори, дрібно нарізані) і перемішайте до повного з'єднання всіх інгредієнтів. Приправте вміст сковороди сіллю і чорним меленим перцем і протушкуйте все ще близько 10 хвилин. Зніміть приготовлену начинку з фаршу з вогню і дайте їй охолонути до кімнатної температури.

Крок - 4
05

Далі викладіть на поверхню попередньо приготовані тонкі млинці. Покладіть на кожен млинець трохи м'ясної начинки, в середину якої додайте шматочок заздалегідь нарізаного твердого сиру.

Крок - 5
06

Підведіть кути млинця до середини і загорніть його в рулет, сховавши м'ясну начинку всередині. Зробіть те ж саме з іншими млинцями. Потім помістіть начинені млинці в форму для випічки з розмірами (12 x 7 см), змащену вершковим маслом.

Крок - 6
07

Розріжте середину кожного начиненого млинця, не дорізаючи до краю, і залийте отвір яєчним жовтком. Поверх посипте натертим сиром і відправте форму в попередньо розігріту духовку. Запікайте млинці з начинкою з фаршу протягом 20 хвилин при 180 градусах. При подачі посипте нашаткованою зеленню.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети зі свинячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Котлети зі свинячого фаршу 40 4 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з скумбрією - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з скумбрією 40 4 3 з 5 - детальніше -