Укр
Рус
Начинка для млинців Другі страви Марокканська кухня

Начинка для млинців з грибів

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

996 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Начинка для млинців з грибів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Марокканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ось ще одна ідея для смачної вечері. Спробуйте цей рецепт начинки для млинців з грибів з цибулею-пореєм і жовтим сиром і готуйте із задоволенням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Начинка для млинців з грибів" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи9.5 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу приготуйте млинці, які будете начиняти начинкою з грибів. Розбийте в глибоку миску курячі яйця, залийте тепле молоко з жирністю вище і додайте рослинне або оливкове масло.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску, попередньо просіяне борошно і додайте трохи солі. Тепер з допомогою міксера або звичайного кухонного вінчика змішайте вміст миски до отримання однорідної маси і залиште утворене тісто негусте приблизно на 30 хвилин, щоб настоялося.

Крок - 2
03

Тим часом займіться приготуванням начинки з грибів. Ретельно вимийте проточною водою цибулю-порей, потім викладіть її на кухонну дошку і дрібно наріжте. Подрібнену цибулю відправте в окрему дрібну миску.

Крок - 3
04

Потім промийте холодною водою гриби печериці і просушіть їх. Далі на обробній дошці наріжте гриби невеликими скибочками (кубиками, півколом або пластинами як завгодно). Далі дрібно наріжте попередньо вимиту і просушену зелень петрушки.

Крок - 4
05

Далі помістіть велику сковороду на плиту, укладіть в неї вершкове масло і максимально прогрійте. Засипте в гаряче масло подрібнену цибулю-порей і, помішуючи, підсмажте її кілька хвилин. Додайте нарізані гриби і обсмажте ще кілька хвилин. Випаруйте зайву рідину.

Крок - 5
06

Потім засипте в сковороду до решти продуктів борошно і смажте вміст до золотистого кольору. Далі налийте в сковороду молоко, ретельно перемішайте все і проваріть на повільному вогні ще близько 12 хвилин.

Крок - 6
07

Дайте охолонути приготовленій грибний начинці, потім додайте в неї заздалегідь натертий сир, куряче яйце, нашатковану зелень петрушки, сіль, чорний мелений перець і мускатний горіх. Ретельно все перемішайте в однорідну масу.

Крок - 7
08

Обсмажте на млинцевій сковороді тонкі млинці з раніше приготованого рідкого тіста. Змастіть термостійку форму вершковим маслом і розігрійте духовку до 220 градусів.

Крок - 8
09

Розкладіть млинці на поверхню, накрийте кожен грибною начинкою, згорніть, як крокети (налисники) і покладіть у форму. Посипте млинці з начинкою з грибів тертим сиром. Надішліть в духовку і випікайте близько 30 хвилин. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Омлет - покроковий рецепт, фото 1 Омлет 25 2 2 з 5 - детальніше -
Яєчня по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня по-французьки 35 4 2 з 5 - детальніше -
Террін з курки з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курки з овочами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в мультиварці 80 4 3 з 5 - детальніше -