Ось ще одна ідея для смачної вечері. Спробуйте цей рецепт начинки для млинців з грибів з цибулею-пореєм і жовтим сиром і готуйте із задоволенням.
В першу чергу приготуйте млинці, які будете начиняти начинкою з грибів. Розбийте в глибоку миску курячі яйця, залийте тепле молоко з жирністю вище і додайте рослинне або оливкове масло.
Потім засипте в миску, попередньо просіяне борошно і додайте трохи солі. Тепер з допомогою міксера або звичайного кухонного вінчика змішайте вміст миски до отримання однорідної маси і залиште утворене тісто негусте приблизно на 30 хвилин, щоб настоялося.
Тим часом займіться приготуванням начинки з грибів. Ретельно вимийте проточною водою цибулю-порей, потім викладіть її на кухонну дошку і дрібно наріжте. Подрібнену цибулю відправте в окрему дрібну миску.
Потім промийте холодною водою гриби печериці і просушіть їх. Далі на обробній дошці наріжте гриби невеликими скибочками (кубиками, півколом або пластинами як завгодно). Далі дрібно наріжте попередньо вимиту і просушену зелень петрушки.
Далі помістіть велику сковороду на плиту, укладіть в неї вершкове масло і максимально прогрійте. Засипте в гаряче масло подрібнену цибулю-порей і, помішуючи, підсмажте її кілька хвилин. Додайте нарізані гриби і обсмажте ще кілька хвилин. Випаруйте зайву рідину.
Потім засипте в сковороду до решти продуктів борошно і смажте вміст до золотистого кольору. Далі налийте в сковороду молоко, ретельно перемішайте все і проваріть на повільному вогні ще близько 12 хвилин.
Дайте охолонути приготовленій грибний начинці, потім додайте в неї заздалегідь натертий сир, куряче яйце, нашатковану зелень петрушки, сіль, чорний мелений перець і мускатний горіх. Ретельно все перемішайте в однорідну масу.
Обсмажте на млинцевій сковороді тонкі млинці з раніше приготованого рідкого тіста. Змастіть термостійку форму вершковим маслом і розігрійте духовку до 220 градусів.
Розкладіть млинці на поверхню, накрийте кожен грибною начинкою, згорніть, як крокети (налисники) і покладіть у форму. Посипте млинці з начинкою з грибів тертим сиром. Надішліть в духовку і випікайте близько 30 хвилин. Смачного!
Випадкові рецепти