Укр
Рус
Риба Другі страви Шведська кухня

Мінтай на пару

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

1072 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мінтай на пару - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На пару, На пару

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це проста техніка для приготованого на пару минтая по-китайськи з соєю і імбиром. Не потрібно ніякого спеціального устаткування. Ми покажемо вам, як створити цей рецепт приготованої на пару риби з обладнанням, яке кожен має вдома.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мінтай на пару" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири16.8 гр.
  • Вуглеводи1.6 гр.
  • Калорії202 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Наріжте попередньо вимиту зелену цибулю уздовж довгими тонкими смужками. Помістіть зелену цибулю в миску з холодною водою і замочіть до готовності до подачі (скибочки цибулі згорнуться).

Крок - 1
02

Щоб утворити пристрій для приготування на пару, виберіть велику, широку і глибоку сковороду з щільно прилягяючою кришкою. Складіть і скрутіть шматок фольги в форму довгої змії. Потім поверніть фольгу в коло. Помістіть на дно сковорідки.

Крок - 2
03

Покладіть заздалегідь вимите і просушене паперовим рушником рибне філе на тарілку, яка менше вашої сковороди, і зверху покладіть попередньо очищений від шкірки і нашаткований тонкою соломкою імбир.

Крок - 3
04

Тепер в невеликій мисці змішайте соєвий соус і сік лайма (можна використовувати лимонний), потім вилийте суміш на філе мінтая.

Крок - 4
05

Помістіть тарілку з рибою поверх фольги на сковороді. Налийте воду в сковорідку (будьте обережні, щоб не налити її в тарілку), поки вона не виявиться трохи нижче дна тарілки. Помістіть сковороду на плиту і доведіть до кипіння. Як тільки вода почне парити, надіньте на ємність кришку. Готуйте близько 12 хвилин (або трохи довше) або до тих пір, поки рибне філе не буде повністю приготовлено (риба легко проколюється, коли проткнути виделкою).

Крок - 5
06

Безпосередньо перед тим, як риба буде готова, залийте рослинне масло і кунжутне масло в маленьку каструлю і відправте на плиту. Нагрівайте до тих пір, поки дерев'яна ложка не приведе до утворення бульбашок при приміщенні в масло. Вимкніть вогонь, але зберігайте масло теплим на плиті.

Крок - 6
07

Використовуючи кухонний рушник для захисту рук, обережно вийміть гарячу тарілку з рибою з сковорідки. Акуратно прикрасьте раніше підготовленою (замоченою) зеленою цибулею.

Крок - 7
08

Далі залийте підготовленим гарячим маслом зелену цибулю на рибі. Зверху покладіть скибочки попередньо вимитого, і нарізаного кільцями (разом з кісточками) перцю чилі і подавайте мінтай на пару до столу з пропареним рисом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп-пюре з зеленого горошку - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре з зеленого горошку 50 5 3 з 5 - детальніше -
Рулетики із бекона з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із бекона з куркою 75 4 3 з 5 - детальніше -
Тістечко заварне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко заварне 90 4 4 з 5 - детальніше -