Укр
Рус
Лікери Напої Українська кухня

М’ятний лікер

( 4.8462 4 526 26 оцінок)
2583 - переглядів
20 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
М’ятний лікер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Якщо ви не знаєте як приготувати в домашніх умовах лікер з м'яти, ось гарний рецепт цього охолоджуючого напою.

Інгредієнти

  • Горілка 500 мл.
  • Цукор 10 ч.л
  • М’ята 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Подрібнити м'яту, залити горілкою, додати цукор.

Крок - 1
02

Поставити в темне місце настоюватися протягом місяця.

Крок - 2

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1 Ликер 33 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мармелад без сахара - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад без сахара 45 1 3 з 5 - детальніше -
Нутелла без муки - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без муки 50 2 3 з 5 - детальніше -
Щи по-деревенски - покроковий рецепт, фото 1 Щи по-деревенски 140 4 3 з 5 - детальніше -
Квас - покроковий рецепт, фото 1 Квас 120 1 2 з 5 - детальніше -