Укр
Рус
Лікери Напої Українська кухня

М’ятний лікер

( 4.8462 4 526 26 оцінок)
2613 - переглядів
20 хвилинпорцій - 2складність - 2 з 5
М’ятний лікер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Якщо ви не знаєте як приготувати в домашніх умовах лікер з м'яти, ось гарний рецепт цього охолоджуючого напою.

Інгредієнти

  • Горілка 500 мл.
  • Цукор 10 ч.л
  • М’ята 1 пуч.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Подрібнити м'яту, залити горілкою, додати цукор.

Крок - 1
02

Поставити в темне місце настоюватися протягом місяця.

Крок - 2

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ликер 33 - покроковий рецепт, фото 1 Ликер 33 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шницель свиной в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Шницель свиной в духовке 50 2 3 з 5 - детальніше -
Лаваш с начинкой - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш с начинкой 85 2 3 з 5 - детальніше -
Пельмени сибирские - покроковий рецепт, фото 1 Пельмени сибирские 200 4 4 з 5 - детальніше -
Куриная отбивная с сыром - покроковий рецепт, фото 1 Куриная отбивная с сыром 45 4 3 з 5 - детальніше -