Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

М’ясо з грибами

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропоную смачну м'ясну  страву, яка  обов'язково прикрасить ваш святковий стіл. М'ясо соковите і швидке в приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Сметана200 мл.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Печериці500 г.
Телятина500 г.

Покроковий рецепт

01

Розігріти поглиблену сковороду. На вершковому маслі окремо обсмажити цибулю і моркву до м'якого стану.

Крок - 1
02

Для м'яса окремо розтопити вершкове масло і потім обсмажити його до появи скоринки.

Крок - 2
03

М'ясо з'єднати з цибулею і морквою, заздалегідь  підготовленими грибами і все, постійно перемішуючи, обсмажити до випаровування грибного соку.

Крок - 3
04

Додати сметану, мелений перець, сіль і ще раз перемішати. М'ясо готується під накритою кришкою на повільному вогні приблизно 20 хвилин, тобто до густоти соусу. Ця страва буде смачною  з корнішонами, з брокколі.

Крок - 4

Оцінити рецепт