Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

М’ясо з грибами

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Пропоную смачну м'ясну  страву, яка  обов'язково прикрасить ваш святковий стіл. М'ясо соковите і швидке в приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Сметана200 мл.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Печериці500 г.
Телятина500 г.
01

Розігріти поглиблену сковороду. На вершковому маслі окремо обсмажити цибулю і моркву до м'якого стану.

Крок - 1
02

Для м'яса окремо розтопити вершкове масло і потім обсмажити його до появи скоринки.

Крок - 2
03

М'ясо з'єднати з цибулею і морквою, заздалегідь  підготовленими грибами і все, постійно перемішуючи, обсмажити до випаровування грибного соку.

Крок - 3
04

Додати сметану, мелений перець, сіль і ще раз перемішати. М'ясо готується під накритою кришкою на повільному вогні приблизно 20 хвилин, тобто до густоти соусу. Ця страва буде смачною  з корнішонами, з брокколі.

Крок - 4

Оцінити рецепт