Укр
Рус
Поділитися

М’ясо з грибами

60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пропоную смачну м'ясну  страву, яка  обов'язково прикрасить ваш святковий стіл. М'ясо соковите і швидке в приготуванні.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Сметана200 мл.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Печериці500 г.
Телятина500 г.
01

Розігріти поглиблену сковороду. На вершковому маслі окремо обсмажити цибулю і моркву до м'якого стану.

Шаг - 1
02

Для м'яса окремо розтопити вершкове масло і потім обсмажити його до появи скоринки.

Шаг - 2
03

М'ясо з'єднати з цибулею і морквою, заздалегідь  підготовленими грибами і все, постійно перемішуючи, обсмажити до випаровування грибного соку.

Шаг - 3
04

Додати сметану, мелений перець, сіль і ще раз перемішати. М'ясо готується під накритою кришкою на повільному вогні приблизно 20 хвилин, тобто до густоти соусу. Ця страва буде смачною  з корнішонами, з брокколі.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: