Укр
Рус
Свинина Другі страви Болгарська кухня

М’ясо у фользі з італійським акцентом

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

869 - переглядів
200 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясо у фользі з італійським акцентом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня, Валлійська кухня, Американська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує маса рецептів, що дозволяють приготувати м'ясо в духовці. Але щоб отримати страву, гідну королівського столу, необхідно знати особливі тонкощі приготування свинини. За нашим рецептом ви приготуєте страву, яка підкорить вас неймовірною ніжністю і соковитістю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо у фользі з італійським акцентом" (на 100 грам)

  • Білки14.3 гр.
  • Жири14.6 гр.
  • Вуглеводи6.2 гр.
  • Калорії213 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Шинку подрібніть кубиками і викладіть в окрему ємність. Тонкі слайси бекону наріжте невеликими шматочками. У велику глибоку миску налийте апельсиновий сік. Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.

Крок - 1
02

Приготуйте шприц з товстою голкою або спеціально призначений для шприцювання м'яса ін'єктор. Якщо в маринад додаєте додаткові спеції або приправи, дайте йому настоятися 2-3 години. Перед тим, як почати шприцювати м'ясо, процідіть рідину через дрібнопористе сито.

Крок - 2
03

Викладіть м'ясо в глибоку ємність і введіть в нього сік шприцом, намагаючись зробити це максимально рівномірно, торкнувшись всі ділянки.

Крок - 3
04

Метод маринування м'яса шприцом, дозволяє зробити продукт соковитим і ніжним. При більш традиційному маринуванні м'яса, зачіпається тільки верхня частина продукту, а глибокі шари залишаються жорсткими і не просоченими. Вводіть маринад строго поперек волокон до тих пір, поки рідина не почне витікати. Поставте ємність з м'ясом в холодильник на 24 години.

Крок - 4
05

У невелику ємність всипте родзинки і залийте їх окропом. Процідіть сухофрукти і просушіть рушником. Волоські горіхи поріжте на невеликі шматочки гострим ножем.

Крок - 5
06

Приготуйте наповнення для м'яса. У глибоку миску додайте родзинки, мигдальні пластівці, подрібнені волоські горіхи, шинку, бекон і ретельно перемішайте суміш.

Крок - 6
07

У маринованому м'ясі зробіть поперечні надрізи і викладіть в них начинку, злегка утрамбовувавши. Загорніть м'ясо в рулет начинкою вниз і зафіксуйте кулінарним шпагатом.

Крок - 7
08

Повапніть м'ясний рулет вершковим маслом і накрийте фольгою. Запікайте в попередньо розігрітій духовці до 165 ° С протягом 3 годин. За 20 хвилин до готовності зніміть фольгу, і дайте страві підрум'янитися до золотистого кольору. Покладіть страву на стіл, нарізавши на порційні шматочки. Прикрасьте шматочками лимона і свіжою зеленню. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Спагетті з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Спагетті з курячою грудкою 40 5 2 з 5 - детальніше -
Паштет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з яловичини 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Штрудель з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель з яблуками 30 5 2 з 5 - детальніше -
Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Мастика з цукрової пудри - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з цукрової пудри 50 1 3 з 5 - детальніше -