Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Французька кухня

М’ясо шматочками в духовці

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

776 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясо шматочками в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Запечена яловичина - святковий рецепт в кожній родині. З кожним укусом шматочка м'яса ви можете відчути його соковитість, м'якість клейкову. Запечене м'ясо шматочками в чашці з хрусткого тіста обов'язково призведе в захват ваших гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо шматочками в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи9.5 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте в холодній воді яловичину, просушіть і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками. Потім помістіть невелику сковорідку або сотейник на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально прогрійте. Тепер почніть готувати, покладіть в сковорідку нарізане м'ясо і обсмажуйте, постійно помішуючи, до зникнення рожево в ньому.

Крок - 1
02

Тепер накрийте сковорідку з м'ясом кришкою і продовжуйте готувати, періодично помішуючи, поки яловичина не випустить власну рідину. Далі додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння і нашатковану тонкими кубиками ріпчасту цибулю і так само подрібнений болгарський перець.

Крок - 2
03

Тепер очистіть від лушпиння і крупно наріжте часник, відправте і його в сковорідку до м'яса. Потім ошпарьте, обережно очистіть від шкірки, і додайте в сковороду нарізані кубиками помідори. Продовжуйте готувати м'ясо і овочі, змішуючи їх під закритою кришкою.

Крок - 3
04

Далі додайте в сковороду спеції, ретельно ще раз все перемішайте і смажте вміст ще приблизно 1-2 хвилини.

Крок - 4
05

Тепер перекладіть підготовлене м'ясо в термостійкі, однакового розміру ємності. Далі накрийте кожну ємність з шматочками м'яса, заздалегідь підготовленим листом пергаментного паперу (він повинен бути такого ж розміру, як і скибочку тіста). Далі укладіть на кожну ємність поверх паперу лист листкового тіста і злегка притисніть його руками.

Крок - 5
06

Тепер встановіть ємності на деко. З допомогою кондитерського пензлика змастіть заздалегідь збитим яйцем листкове тісто і зробіть отвори зубочисткою. Обов'язково додайте трохи холодної води в деко і відправте в попередньо розігріту духовку. Випікайте м'ясо в духовці при температурі 180-190 градусів, поки тісто не набуде золотисту скориночку.

Крок - 6
07

Далі дістаньте деко з духовки. Переверніть ємність догори дном на блюдо, залишивши тісто в першу чергу (не забудьте прибрати пергамент). Тепер викладіть в утворене блюдце з листкового тіста приготоване м'ясо шматочками і подавайте чудову закуску до святкового столу. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
Каша манна без грудочок - покроковий рецепт, фото 1 Каша манна без грудочок 40 3 2 з 5 - детальніше -
Капуста брокколі смажена - покроковий рецепт, фото 1 Капуста брокколі смажена 20 2 2 з 5 - детальніше -
Салат з оселедцем і яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Салат з оселедцем і яблуком 35 3 3 з 5 - детальніше -