Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясо по французьки

( 4.9375 4 516 16 оцінок)

3162 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясо по-французьки з пармезаном - це проста, але дуже смачна комбінація свинячих відбивних з яєчної сумішшю, панірувальними сухарями, сиром пармезан, сіллю і перцем. Звичайно, ви можете змінити будь-який з інгредієнтів на свій смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по французьки" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи21 гр.
  • Калорії247 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте глибоку сковороду або каструлю на середньому вогні з рослинною або оливковою олією. Засипте в гарячу сковорідку, попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, нарізану невеликими кубиками ріпчасту цибулю і стебла базиліка, обсмажуйте в невеликій кількості оливкової олії до м'якості.

Крок - 1
02

Тепер додайте в сковорідку томатне пюре (або томатну пасту) і засипте трохи цукру, варіть вміст на повільному вогні близько 20 хвилин. Приправте все сіллю і чорним меленим перцем і відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

У великій мисці змішайте панірувальні сухарі з натертою на дрібній тертці цедрою лимона. Засипте так само в миску дрібно нарізаний чебрець і попередньо натертий на самій дрібній тертці сир пармезан. Трохи присоліть вміст і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Помістіть три тарілки на стіл і засипте просіяне борошно в одну, попередньо збиті яйця в іншу і раніше підготовлену суміш панірувальних сухарів в третю. Один за іншим умочіть в борошно, попередньо відбиті кухонним молотком свинячі стейки.

Крок - 4
05

Потім акуратно вотріть шматки м'яса в збите яйце і далі умокніть в панірувальні сухарі, не забуваючи покривати всі сторони свинини на кожному етапі.

Крок - 5
06

Нагрійте оливкову чи рослинну олію в глибокій сковороді на середньому вогні. Покладіть в киплячу олію замариновані шматки свинини і обсмажуйте, перевертаючи, по 4 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 180 градусів. Помістіть стейки свинини в форму для випічки і кожен шматок м'яса рясно покрийте раніше підготовленим томатним соусом.

Крок - 7
08

Посипте м'ясо попередньо натертою на дрібній тертці моцарелою, пармезаном, що залишився подрібненим листям базиліка, відправте в розігріту духовку і запікайте близько 20-25 хвилин. Готове м'ясо по-французьки подавайте до столу обов'язково гарячим.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Жульєн зі сметаною - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн зі сметаною 55 4 3 з 5 - детальніше -
Карамель рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Карамель рецепт 40 1 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з грушами і коньяком - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з грушами і коньяком 75 6 3 з 5 - детальніше -