Відмінний варіант приготування м'яса до святкового столу і не тільки.
В першу чергу помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Тепер закиньте в окріп заздалегідь очищену від шкірки і досить крупно нарізану картоплю. Трохи присоліть і відварюйте до повної готовності. Потім, за допомогою толкушки добре розімніть картоплю на пюре, додавши трохи молока.
Далі промийте під холодною водою куряче філе, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте невеликими пластами. Тепер кухонним молотком, а потім за допомогою зубчастого ножа відбийте тонко кожен шматок курки.
Добре присоліть і пріперчіть чорним меленим перцем кожен відбитий шматок філе, а потім трохи присипте просіяним борошном.
Тепер на кожен всипаний шматок м'яса поверх покладіть листок перилли (тут можна використовувати листя зеленого базиліка, за смаковими якостями вони дуже схожі), потім шар густого пюре і натертий на крупній тертці сир моцарелла.
Далі загорніть філе з начинкою в своєрідну котлету так, щоб начинка акуратно помістилася всередині м'яска і не вивалювалася. Помістіть утворені м'ясні рулети на попередньо змащений олією лист і усипте по обидва боки просіяним борошном.
Тепер умокніте курячі шматки в раніше збиті і присолені курячі яйця, а потім рясно викачав в панірувальних сухарях.
Далі помістіть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне масло (його повинно бути дуже багато, як у фритюрі, м'ясо повинно в ньому практично варитися) і максимально розігрійте. Тепер помістіть в киплячу олію шматки підготовленого м'яса і обсмажуйте, перевертаючи кілька разів з боку на бік, близько 10 хвилин.
Тепер дістаньте готове м'ясо і розмістіть шматки на паперовому рушнику або просто на решітку для видалення зайвого жиру. А потім покладіть на тарілку і подавайте з томатним соусом (або кетчупом) і солоними огірками.
Випадкові рецепти