Укр
Рус
Курка Другі страви Французька кухня

М’ясо по французьки із курки з картоплею

( 4.7895 4 519 19 оцінок)

2393 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
М’ясо по французьки із курки з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відмінний варіант приготування м'яса до святкового столу і не тільки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по французьки із курки з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири22.6 гр.
  • Вуглеводи11.2 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помістіть невелику каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Тепер закиньте в окріп заздалегідь очищену від шкірки і досить крупно нарізану картоплю. Трохи присоліть і відварюйте до повної готовності. Потім, за допомогою толкушки добре розімніть картоплю на пюре, додавши трохи молока.

Крок - 1
02

Далі промийте під холодною водою куряче філе, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте невеликими пластами. Тепер кухонним молотком, а потім за допомогою зубчастого ножа відбийте тонко кожен шматок курки.

Крок - 2
03

Добре присоліть і пріперчіть чорним меленим перцем кожен відбитий шматок філе, а потім трохи присипте просіяним борошном.

Крок - 3
04

Тепер на кожен всипаний шматок м'яса поверх покладіть листок перилли (тут можна використовувати листя зеленого базиліка, за смаковими якостями вони дуже схожі), потім шар густого пюре і натертий на крупній тертці сир моцарелла.

Крок - 4
05

Далі загорніть філе з начинкою в своєрідну котлету так, щоб начинка акуратно помістилася всередині м'яска і не вивалювалася. Помістіть утворені м'ясні рулети на попередньо змащений олією лист і усипте по обидва боки просіяним борошном.

Крок - 5
06

Тепер умокніте курячі шматки в раніше збиті і присолені курячі яйця, а потім рясно викачав в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

Далі помістіть глибокий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне масло (його повинно бути дуже багато, як у фритюрі, м'ясо повинно в ньому практично варитися) і максимально розігрійте. Тепер помістіть в киплячу олію шматки підготовленого м'яса і обсмажуйте, перевертаючи кілька разів з боку на бік, близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Тепер дістаньте готове м'ясо і розмістіть шматки на паперовому рушнику або просто на решітку для видалення зайвого жиру. А потім покладіть на тарілку і подавайте з томатним соусом (або кетчупом) і солоними огірками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рис з овочами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами на сковороді 50 6 3 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу без картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу без картоплі 135 6 3 з 5 - детальніше -
Ікра з кабачків і баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків і баклажанів 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка простий рецепт 85 4 3 з 5 - детальніше -