Укр
Рус
Свинина Другі страви Французька кухня

М’ясо по-французьки в духовці

( 5.0000 5 512 12 оцінок)
2071 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
М’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця страва вже стала фірмовою в нашій кухні, майже як новорічний салат олів'є. При цьому не кожен знає, як саме приготувати таке м'ясо, щоб смачно нагодувати свою сім'ю або воістину здивувати гостей. Вам просто необхідно знати кілька секретів і тонкощів в приготуванні багатократно перевіреної і незмінно смачної страви, щоб не розчарувати ні себе, ні своїх гостей. М'ясо по-французьки в духовці - воістину один з кращих рецептів відбивних. Чудове свиняче м'ясо настільки ніжне, соковите і ароматне, що не зможе залишити байдужим нікого, ну хіба що просто його не вживати. Не хочу довго вам розповідати і вмовляти, думаю, що вам потрібно не сумніватися в своїх можливостях, а прямо зараз запастися необхідними продуктами, взятися за приготування і спробувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по-французьки в духовці" (на 100 грам)

  • Білки11.4 гр.
  • Жири23 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перш за все свинину потрібно промити водою, вмочити паперовим рушником або серветкою, розрізати впоперек волокон на скибочки, як для відбивних. Кожен м'ясний шматок, відрізаний товщиною не більше 1 сантиметра, добре відбити з обох сторін, потім, вже відбитим, розрізати навпіл, посолити, посипати свіжомеленим перцем і скласти в тарілку, поки в такий спосіб не підготується все м'ясо.  

Крок - 1
02

На деко влити трохи рослинного або оливкового масла, зайве воно ні до чого, і за допомогою кулінарного пензлика рівномірно розмазати по всій поверхні і боків дека.

Крок - 2
03

Далі викласти на деко рядочками, досить щільно один до одного, відбиті шматочки м'яса. Потім змастити майонезом або ж сметаною, теж буде непогано, але сметана повинна бути достатньої жирності і не кислою, щоб м'ясо добре покрилося.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння, нарізати тонкими кружечками і розібрати на колечка. На кожен шматок відбивної зверху викласти колечко цибулі.

Крок - 4
05

Взяти будь-який сир твердих сортів, натерти на самій дрібній тертці і посипати страву поверх цибулі.

Крок - 5
06

Включити духовку, розігріти і помістити в неї деко з підготовленим м'ясом. Запікати протягом 40 хвилин при температурі 200 градусів, цього часу цілком вистачить для готовності м'яса. Але не забувайте стежити за запіканням страви, при необхідності, краще зменшити температуру, щоб м'ясо не підгоріло і не пристало до дна дека.

Крок - 6
07

Але ви точно зрозумієте, коли м'ясо буде готове. Про це вам повідомить неймовірно смачний аромат і красива рум'яна кірочка, яка апетитно вабить спробувати свіжоприготовлену страву. Дістаньте м'ясо з духовки і потримайте ще хвилин 10, не знімаючи з дека.

Крок - 7
08

Викладіть лопаткою м'ясо по-французьки на тарілку, подавайте до столу, прикрасивши листям салату і шпинату, а також кружечками солодкого перцю.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Булочки на сироватці - покроковий рецепт, фото 1 Булочки на сироватці 60 4 3 з 5 - детальніше -
Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Хот - дог - покроковий рецепт, фото 1 Хот - дог 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лазанья зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья зі шпинатом 60 6 4 з 5 - детальніше -
Лечо з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Лечо з ковбасою 50 5 3 з 5 - детальніше -