Укр
Рус
Яловичина Другі страви Австралійська кухня

М’ясо по-французьки з яловичини з грибів в духовці

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

641 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясо по-французьки з яловичини з грибів в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Подане таким чином м'ясо по-французьки сподобається кожному. Шматочки яловичини, кетчуп і майонезний соус, гриби, цибуля - все запечене під шаром сиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по-французьки з яловичини з грибів в духовці" (на 100 грам)

  • Білки12.8 гр.
  • Жири18.9 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії240 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте м'ясо і просушіть паперовим рушником. Наріжте яловичину скибочками завтовшки близько 0.5 см. Скибочки яловичини викладіть на обробну дошку і накрийте кожну харчовою плівкою. Потім за допомогою качалки або кухонного молотка відбийте трохи м'ясо до більш тонкого стану.

Крок - 1
02

Посипте кожен шматок м'яса з двох сторін сіллю, чорним меленим перцем і приправою для яловичини.

Крок - 2
03

Далі засипте в окреме блюдце просіяне борошно. Викачаний кожен шматок приправленої яловичини в борошні з обох сторін.

Крок - 3
04

Помістіть антипригарну сковорідку з рослинним маслом на плиту і максимально прогрійте. Покладіть скибочки яловичини в розпечене масло і злегка обсмажте м'ясо з двох боків до золотистої скоринки. Зніміть м'ясо зі сковороди і покладіть його на тарілку.

Крок - 4
05

Далі ретельно вимийте в холодній воді печериці. Викладіть гриби на кухонну дошку і наріжте невеликими шматочками. Потім очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її тонкими півкільцями. Надішліть подрібнені продукти в сковорідку з рослинним маслом, помістіть на плиту і на середньому вогні обсмажте, періодично помішуючи, до розм'якшення. Потім посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, перемішайте все і зніміть з плити.

Крок - 5
06

Викладіть раніше обсмажене м'ясо на деко, застелене папером для випічки. А в невеликій мисці, тим часом, змішайте кетчуп з майонезом. Змастіть приготовленою майонезною сумішшю кожен шматок м'яса.

Крок - 6
07

Потім на м'ясо поверх майонезного соусу викладіть раніше обсмажені гриби і цибулю.

Крок - 7
08

Далі натріть на самій великій тертці твердий сир (виберіть будь-який молочний продукт, але щоб добре плавився при подачі температури). Посипте зверху грибів і цибулі кожен шматок яловичини натертим сиром. Поставте деко з м'ясом в попередньо розігріту до 160 градусів духовку і випікайте близько 30 хвилин. Готове м'ясо по-французьки з яловичини з грибами подавайте до столу, прикрасивши заздалегідь нашаткованою зеленню. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Террін з лосося - покроковий рецепт, фото 1 Террін з лосося 40 5 3 з 5 - детальніше -
Кабачки «Тещин язик» - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки «Тещин язик» 50 2 3 з 5 - детальніше -