Подане таким чином м'ясо по-французьки сподобається кожному. Шматочки яловичини, кетчуп і майонезний соус, гриби, цибуля - все запечене під шаром сиру.
Для початку вимийте м'ясо і просушіть паперовим рушником. Наріжте яловичину скибочками завтовшки близько 0.5 см. Скибочки яловичини викладіть на обробну дошку і накрийте кожну харчовою плівкою. Потім за допомогою качалки або кухонного молотка відбийте трохи м'ясо до більш тонкого стану.
Посипте кожен шматок м'яса з двох сторін сіллю, чорним меленим перцем і приправою для яловичини.
Далі засипте в окреме блюдце просіяне борошно. Викачаний кожен шматок приправленої яловичини в борошні з обох сторін.
Помістіть антипригарну сковорідку з рослинним маслом на плиту і максимально прогрійте. Покладіть скибочки яловичини в розпечене масло і злегка обсмажте м'ясо з двох боків до золотистої скоринки. Зніміть м'ясо зі сковороди і покладіть його на тарілку.
Далі ретельно вимийте в холодній воді печериці. Викладіть гриби на кухонну дошку і наріжте невеликими шматочками. Потім очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її тонкими півкільцями. Надішліть подрібнені продукти в сковорідку з рослинним маслом, помістіть на плиту і на середньому вогні обсмажте, періодично помішуючи, до розм'якшення. Потім посоліть вміст сковороди, приперчіть чорним меленим перцем, перемішайте все і зніміть з плити.
Викладіть раніше обсмажене м'ясо на деко, застелене папером для випічки. А в невеликій мисці, тим часом, змішайте кетчуп з майонезом. Змастіть приготовленою майонезною сумішшю кожен шматок м'яса.
Потім на м'ясо поверх майонезного соусу викладіть раніше обсмажені гриби і цибулю.
Далі натріть на самій великій тертці твердий сир (виберіть будь-який молочний продукт, але щоб добре плавився при подачі температури). Посипте зверху грибів і цибулі кожен шматок яловичини натертим сиром. Поставте деко з м'ясом в попередньо розігріту до 160 градусів духовку і випікайте близько 30 хвилин. Готове м'ясо по-французьки з яловичини з грибами подавайте до столу, прикрасивши заздалегідь нашаткованою зеленню. Смачного!
Випадкові рецепти