Укр
Рус
Мясо по французьки Другі страви Російська кухня

М’ясо по французьки з сиром і помідорами в духовці

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

790 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясо по французьки з сиром і помідорами в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясо по французьки з сиром і помідорами, приготоване в духовці дуже вершкове і смачне. Кислотність помідорів в поєднанні зі вершкового сиру робить страву абсолютно чудовою. Готуйте її по вихідних, і гості вечері полюблять це точно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по французьки з сиром і помідорами в духовці" (на 100 грам)

  • Білки19.5 гр.
  • Жири10.5 гр.
  • Вуглеводи1.3 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу промийте під проточною водою курячі грудки і промокніть паперовим рушником. Залийте трохи оливкового або рослинного масла в форму для випічки і розмажте його навколо дна і з боків.

Крок - 1
02

Покладіть підготовлені курячі грудки в форму з маслом, рясно посоліть і поперчіть їх чорним меленим перцем. Потім акуратно розподіліть попередньо приготовлений і просушений томатний песто (можна використовувати, звичайно, оригінальний соус песто з листя базиліка) рівномірно по курячим грудкам в формі.

Крок - 2
03

Далі помийте під проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх тонкими кільцями. Розподіліть часточки помідорів по кілька штук на кожну курячу грудку. Притрусіть поверх ще невеликою кількістю спецій до м'яса на свій смак.

Крок - 3
04

Помістіть форму з м'ясом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте протягом 20-25 хвилин. Після закінчення цього часу вийміть вже запечене м'ясо з духовки. Потім на самій великій тертці натріть пару видів сирів (обов'язково тих, які добре плавляться) і розподіліть натертий продукт поверх шматочків м'яса, рівномірно уклавши.

Крок - 4
05

Помістіть форму з вмістом назад в духовку на додаткові 10 хвилин, і запікайте, поки сир повністю не розплавиться. Перекладіть готову страву на тарілки і подавайте м'ясо по-французьки з сиром і помідорами, приготоване в духовці, з соусом з томатного песто або просто томатним соком.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з рікоттою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з рікоттою і зеленню 80 6 4 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося в духовці 35 1 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак з баранини 180 6 3 з 5 - детальніше -
Біляші татарські - покроковий рецепт, фото 1 Біляші татарські 180 3 4 з 5 - детальніше -