Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Французька кухня

М’ясо по-французьки з печерицями та сиром

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1467 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясо по-французьки з печерицями та сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясо по-французьки - дуже популярна м'ясна страва, що має багато варіантів і різновидів. М'ясо по-французьки взагалі не має ні найменшого відношення до французької кухні. Страву відносять як до повсякденної, так і до банкетної їжі. Приготуйте і ви на своїй кухні м'ясо по-французьки з печерицями та сиром, адже воно точно залишить ситими і радісними ваших гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по-французьки з печерицями та сиром" (на 100 грам)

  • Білки16.7 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи0.5 гр.
  • Калорії127 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою печериці та залиште їх на час, щоб просохли (в цьому рецепті можна використовувати і інші гриби). Потім викладіть шампіньйони на обробну дошку і наріжте досить великими шматками.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю, а потім наріжте її дрібними кубиками (можна використовувати і червону цибулю, вона солодша).

Крок - 2
03

Помістіть неглибоку сковорідку на плиту, укладіть в неї вершкове масло (воно додасть майбутній піджарці більш насичений смак і аромат) і розтопіть. Далі відправте в киплячу олію раніше подрібнені гриби і цибулю, посоліть їх, приперчіть чорним меленим перцем, приправте улюбленими спеціями і обсмажуйте, періодично помішуючи, до неповної готовності піджарки.

Крок - 3
04

В цей час помийте під проточною водою курячу грудку і промокніть паперовим рушником. Потім розріжте грудку на більш тонкі шматки і трохи відбийте кухонним молотком. Далі кожен відбитий шматок посоліть і рясно приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 4
05

Тепер в глибоку форму для випічки або деко викладіть з невеликою відстанню один від одного приправлені курячі грудки, зверху на кожен шматок м'яса помістіть раніше підготовлену грибну начинку.

Крок - 5
06

Далі грибну начинку промажьте майонезом (бажано, якщо він буде домашній) і відправте лист з м'ясом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку, приблизно на 30 хвилин. Але періодично заглядайте на м'ясо, адже курка готується досить швидко.

Крок - 6
07

Потім витягніть деко з духовки, посипте поверх кожного шматочка курки попередньо натертий на дрібній тертці твердий сир і знову відправте страву в духовку ще хвилин на 10. Далі дістаньте вже готове м'ясо по-французьки з печерицями та сиром з духовки, викладіть на тарілки і подавайте з салатом із капусти або свіжими овочами.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Італійський сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сабайон 50 3 3 з 5 - детальніше -
Німецький картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Німецький картопляний салат 45 4 3 з 5 - детальніше -