Укр
Рус
Мясо Другі страви Французька кухня

М’ясо по-французьки на сковороді

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

1915 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
М’ясо по-французьки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Існує дуже багато варіантів приготування цієї страви зі свинини або яловичини, з додаванням різних овочів і соусів. Пропонуємо простий рецепт м'яса по-французьки на сковороді з помідорами, ананасами і сиром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по-французьки на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи10.9 гр.
  • Калорії152 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі філе невеликого розміру, вимийте під холодною водою і промокніть паперовим рушником. Покладіть філе на кухонну дошку, накриту харчовою плівкою. Зверху на м'ясо також покладіть плівку, це не дасть можливості розлітатися м'ясу в різні боки. Відбийте кухонним молотком до товщини приблизно 1 сантиметра.

Крок - 1
02

Потім приправте куряче філе сіллю, чорним меленим перцем, паприкою і каррі з обох сторін. Гарненько втирайте спеції руками.

Крок - 2
03

В окрему ємність розбийте яйце і збовтайте його вінчиком або вилкою до однорідного стану. Візьміть ще одну ємність, бажано такого розміру, щоб в ній вільно могло розміститися філе, насипте в неї панірувальні сухарі.

Крок - 3
04

На плиту поставте широку сковороду, щоб в неї могло поміститися відразу дві курячі грудки. Покладіть в неї вершкове масло, нехай розтопиться.

Крок - 4
05

Тепер візьміть філейні частини і обмокніть їх по черзі, спочатку в збитому яйці. Потім обваляйте в панірувальних сухарях, щоб вони рівномірно покрили м'ясо.

Крок - 5
06

У розігріту сковороду викладіть курячі філе в паніровці і обсмажуйте з двох боків до утворення апетитної золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Поруч з філе в сковороду покладіть розрізані навпіл помідори черрі (попередньо помийте їх). Поки смажиться м'ясо, помідори трохи припустяться і стануть більш м'якими.

Крок - 7
08

Потім покладіть на м'ясо половинки помідорів і накрийте їх шматочками ананаса, так щоб помідори визирали з дірочок.

Крок - 8
09

Твердий сир візьміть на свій смак, головне щоб він добре плавився. Натріть його на крупну тертку і посипте рясно на ананаси з помідорами. Зменшіть вогонь під сковородою до мінімального стану і накрийте сковороду кришкою. Готуйте до повного розставання сиру.

Крок - 9
10

М'ясо по-французьки, приготоване на сковороді прикрасьте листочками м'яти і подавайте на стіл в гарячому вигляді зі свіжим салатом. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чахохбілі з курки - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі з курки 85 6 3 з 5 - детальніше -
Оладки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на воді 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг «Сирник» - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг «Сирник» 70 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курячі відбивні в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курячі відбивні в духовці 55 8 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат без маслин - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат без маслин 40 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк з курки - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з курки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Лечо з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Лечо з ковбасою 50 5 3 з 5 - детальніше -