Укр
Рус
Мясо Другі страви Вірменська кухня

М’ясо по-албанськи

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

631 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
М’ясо по-албанськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажене м'ясо по-албанськи подається з брокколі, запеченої з горіхами, хрустким беконом і кремом з козячого сиру. Ідеальна вечеря на вихідних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо по-албанськи" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири19.9 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Обробіть і розділіть капусту брокколі на невеликі букети по довжині. Покладіть її на дно форми для запікання. Додайте трохи оливкового масла, залийте соєвий соус і посипте чорний мелений перець. Збризніть капусту невеликою кількістю рідкого меду і посипте подрібненими горіхами. Випікайте в духовці при 200 градусах приблизно 10 хвилин, поки вона частково не стане золотисто-коричневою, і все ще буде мати невелику м'якість в середині.

Крок - 1
02

Витріть м'ясо кімнатної температури, зробіть кілька неглибоких діагональних надрізів на поверхні шматка, щоб воно не «скрутилось» від тепла на сковороді. Рясно натріть шматок м'яса сіллю з обох сторін і оливковою олією.

Крок - 2
03

Нагрійте трохи оливкового і вершкового масла на сковороді гриль і покладіть в неї м'ясо, коли жир нагріється. Смажте м'ясо на сильному вогні по 30 секунд з кожної сторони протягом трьох-чотирьох хвилин, поки воно не набуде приємний колір на грилі. Для червоного, але не сирого м'яса внутрішня температура повинна бути близько 60 градусів. Зніміть м'ясо зі сковороди і дайте постояти не менше десяти хвилин.

Крок - 3
04

Наріжте бекон на більш дрібні шматочки і викладіть їх в суху холодну сковороду. Увімкніть середній вогонь і дайте бекону повільно обсмажитися до хрусткої скоринки. Час від часу перемішуйте, і дайте стекти зайвому жиру з бекону на кухонному папері.

Крок - 4
05

Розімніть козячий сир з невеликою кількістю вершків, не соромтеся прикладати тильну сторону ложки до внутрішньої частини миски, щоб позбутися від грудок. Коли утворений крем стане однорідним, додайте вершки, мед і чебрець. Засипте сіль і, можливо, трохи білого перцю.

Крок - 5
06

При подачі страви покладіть на тарілку кілька золотих букетів брокколі. М'ясо наріжте тонкими скибочками. Не соромтеся використовувати дерев'яну дошку з заглибленнями в ній, там буде трохи смачного м'ясного соку, яким ви не захочете нехтувати.

Крок - 6
07

Покладіть пару скибочок м'яса поруч з брокколі, посипте хрустким беконом і подавайте поруч з кремом з козячого сиру. Зверху додайте трохи свіжого чебрецю.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Безе - покроковий рецепт, фото 1 Безе 120 3 4 з 5 - детальніше -
Курячий рулет з омлетом - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет з омлетом 85 4 3 з 5 - детальніше -
Риба "під шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Риба "під шубою" 75 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з філадельфії 40 4 3 з 5 - детальніше -
Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -