Укр
Рус
Свинина Другі страви Вірменська кухня

М’ясо на аерогрилі

( 4.9091 4 522 22 оцінки)

3325 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня, Азербайджанська кухня, Татарська кухня, Турецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В аерогрилі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Свіже, соковите, з приємним бальзамічним та злегка пряним смаком м'ясо на аерогрилі. У маринаді міститься трохи меду, і цей інгредієнт прекрасно поєднується з м'ясом. Проте, нагадуємо, що маринад не тільки цікавий на смак, але і робить м'ясо добре прожареним. З гарною, ретельно прожареною скоринкою, ефект просто «на коліна».

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясо на аерогрилі" (на 100 грам)

  • Білки14 гр.
  • Жири24.1 гр.
  • Вуглеводи3 гр.
  • Калорії291 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте, просушіть і наріжте м'ясо свинини на стейки товщиною близько 1,5 см. Їх можна акуратно розкласти на обробну дошку і відбити кухонним молотком або тупим краєм ножа. Обсипте кожну частину стейків сіллю з обох сторін і відкладіть. Нехай сіль працює на м'ясо, а самі займіться приготуванням маринаду.

Крок - 1
02

Залийте в невелику миску рідкий мед, додайте кайенский перець, гірчицю, залийте бальзамічний оцет і рослинне масло. Ретельно все перемішайте, поки всі інгредієнти не об'єднаються в однорідну масу. Ви можете так само додати дрібно нарізаний або вичавлений через чеснокодавку часник.

Крок - 2
03

Приготований таким чином маринад залиште трохи настоятися. Потім змастіть нарізане м'ясо з обох сторін приготовленим маринадом і ретельно втирайте його - ложкою, силіконово. щіткою або руками. Покладіть замариноване м'ясо в глибоку миску під кришку мінімум на 30 хвилин, але чим довше, тим краще - можна навіть на всю ніч. Перед тим як будете готувати свинину на грилі, вийміть її з холодильника і відразу приступайте.

Крок - 3
04

Викладіть промариновані шматки свинини на розігрітий аерогриль і починайте смажити, але важливо не залишати м'ясо надовго і не використовувати занадто високу температуру, а спокійно обсмажувати (швидше повільно, ніж швидко) і досягати бажаної м'якості «в спокійному темпі» приблизно 10 хвилин. Можна так само додати до м'яса попередньо вимитий і нарізаний скибочками кабачок або баклажан.

Крок - 4
05

Коли м'ясо буде приємно підрум'янене зовні і після того, як зможе легко нарізатися, буде м'яким і соковитим, витягніть його з гриля, залиште на кілька хвилин, щоб воно трохи «відпочило», і соки, які в ньому утворилися, збереглися. Готове м'ясо, приготоване на аерогрилі, подавайте обов'язково зі свіжим хлібом, запеченими овочами або салатом. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Локшина Соба - покроковий рецепт, фото 1 Локшина Соба 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шаурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма в домашніх умовах 45 2 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з ковбасою 45 5 3 з 5 - детальніше -
Ростбіф з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з телятини 85 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Графські руїни - покроковий рецепт, фото 1 Торт Графські руїни 120 7 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Печиво домашнє - покроковий рецепт, фото 1 Печиво домашнє 50 3 3 з 5 - детальніше -