Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Данії

М’ясні тефтелі в томатному соусі

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

640 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясні тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачне м'ясо з овочами в добре приправленому, насичено-ароматному соусі. Гаряча страва на будь-який сезон. Ці м'ясні тефтелі в томатному соусі один з улюблених способів приготування м'ясної страви для багатьох - радимо вам спробувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясні тефтелі в томатному соусі" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи8.3 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Капусту і моркву натріть на крупній тертці - вручну або за допомогою машинки зі спеціальною насадкою. Надішліть в миску.

Крок - 1
02

М'ясо промийте, наріжте невеликими скибочками і перекрутіть через м'ясорубку в фарш. Цибулю наріжте дрібними кубиками або подрібніть разом з м'ясом.

Крок - 2
03

Додайте до моркви і капусти м'ясо з цибулею. Ще додайте спеції: сіль, чорний мелений перець і мелений духмяний перець. Додайте яйця і засипте манну крупу. Все ретельно перемішайте, потім кілька хвилин ретельно вимісіть і готову суміш, накривши харчовою плівкою, відправте на деякий час в холодильник.

Крок - 3
04

Тепер приготуйте соус. Цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте дрібними кубиками або нашаткуйте. У каструлі, в якій будете томити тефтелі, розігрійте оливкову олію і обсмажте в ній цибулю і філе анчоусів (не обов'язково). Обсмажуйте на середньому вогні кілька хвилин, поки цибуля не стане м'якою, а філе не розвалиться.

Крок - 4
05

Потім додайте в каструлю дрібно нарізаний або пресований часник, перемішайте і обсмажуйте до тих пір, поки він не почне пахнути ароматним (обережно, щоб не пересмажити, він буде гірким). Відразу додайте в каструлю подрібнені помідори і воду, перемішайте і залиште закипати.

Крок - 5
06

Потім очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці або подрібніть блендером моркву. Додайте моркву в соус, посоліть все і готуйте вміст на повільному вогні, накривши кришкою, до готовності всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Змоченими у воді руками сформуйте довгасті овальні або круглі котлети (як рулети або голубці) - при формуванні щільно стискайте масу, збиваючи її в щільну зв'язну котлету. Нарешті, обваліть кожну м'ясну котлету в борошні - зовсім тонким шаром і струсіть зайве.

Крок - 7
08

Тепер тефтелі можна обсмажити (не обов'язково) і покласти в соус або без смаження покласти в каструлю. Але спочатку приправте соус до смаку - чорним меленим перцем, корицею, додайте зелень і соєвий соус. Готуйте укладені в соус тефтелі кілька хвилин, потім обережно переверніть, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні близько 30 хвилин.

Крок - 8
09

Коли м'ясні тефтелі в томатному соусі будуть готові, вимкніть вогонь і залиште страву накритою приблизно на 10 хвилин, щоб вона настоялася. Перед подачею посипте тефтелі подрібненою петрушкою або кропом. Подавайте з хлібом або картоплею.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп харчо - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо 50 5 2 з 5 - детальніше -
Яєчня з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з ковбасою 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бутерброди з бринзою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди з бринзою 20 3 1 з 5 - детальніше -
Гуляш зі свинини з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш зі свинини з грибами 75 6 4 з 5 - детальніше -
Желе з йогурту - покроковий рецепт, фото 1 Желе з йогурту 55 4 3 з 5 - детальніше -