Укр
Рус
Томатний Соуси Італійська кухня

М’ясний соус до спагетті

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

863 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
М’ясний соус до спагетті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

М'ясний соус до спагетті готується досить просто, але виходить глибоким і насиченим за смаком і відмінно підходить до пасти. Доступні продукти, мінімум зусиль - і у вас на столі ароматна і ситна страва для всієї родини. Пропонуємо також зробити часниковий хліб для подачі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний соус до спагетті" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи27.3 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для соусу. Моцареллу натріть на крупній тертці. Часник і червону цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і поріжте ножем. Змішайте сушені італійські трави (приправу), базилік, орегано і чебрець. Окремо з'єднайте розкрошений кубик курячого бульйону, сушений часник, сіль, цукор і перець.

Крок - 1
02

Закип'ятіть воду, посоліть за смаком і відваріть спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Злийте рідину і промийте пасту холодною водою.

Крок - 2
03

Яловичий фарш відправте в сковороду і, помішуючи, смажте, поки він не змінить колір з червоного на коричневий. Утворену в процесі смаження рідину злийте.

Крок - 3
04

Додайте в підсмажене м'ясо подрібнені часник і червону цибулю. Всипте суміш пряних трав і інші приправи і перемішайте для рівномірного розподілу. Слідом всипте подрібнену петрушку і знову перемішайте.

Крок - 4
05

Влийте томатний соус (будь-який на ваш смак). Якщо соусу немає, розведіть водою томатну пасту і влийте її. Перемішайте інгредієнти ще раз і спробуйте страву на смак. Якщо не вистачає якихось спецій, додайте. Доведіть м'ясний соус до спагетті до кипіння і варіть 15-20 хвилин на середньому вогні.

Крок - 5
06

Тим часом зробіть часниковий хліб. Черствий французький батон наріжте скибочками середньої товщини.

Крок - 6
07

Окремо змішайте подрібнені часник і петрушку і додайте розм'якшене вершкове масло. Вийшовшою сумішшю змастіть шматочки батона по обидва боки.

Крок - 7
08

Викладіть підготовлений хліб на деко і випікайте в духовці або аерогрилі при 180 градусах 7-10 хвилин. Батон повинен зарум'янитися і стати хрустким.

Крок - 8
09

Сервіруйте страву. Викладіть на тарілку варені спагетті. Полийте їх зверху гарячим м'ясним соусом і присипте тертою моцарелою. Подавайте до столу з часниковим хлібом. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти