Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Шведська кухня

М’ясний рулет з яйцем

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

707 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясний рулет з яйцем - неймовірно смачна, а головне, дуже проста страва. Ароматний фарш і звичайні варені яйця дуже цікаво виглядають разом. Спробуйте приготувати і не пошкодуєте. Цей соковитий і красивий рулет стане гідним доповненням вашого столу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з яйцем" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири15.7 гр.
  • Вуглеводи1.9 гр.
  • Калорії202 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і сполосніть холодною водою. Викладіть її на обробну дошку і поріжте дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Візьміть будь-який м'ясний фарш. Це може бути суміш з різного м'яса. Або використовуйте тільки свинину або тільки яловичину. Фарш помістіть в глибоку миску. Туди ж відправте дрібно порізану цибулю.

Крок - 2
03

Очищений від лушпиння зубчик часнику поріжте на кухонній дошці якомога дрібніше. Додайте нарізаний часник в миску з фаршем та цибулею.

Крок - 3
04

Візьміть солодкий перець, помийте і очистіть від хвостика і насіння. Ви можете використовувати перець червоного кольору, щоб додати яскравих фарб вашій страві. На обробній дошці поріжте овоч на дрібні кубики. Надішліть перець в миску з фаршем та цибулею.

Крок - 4
05

Коли ви кинули в фарш всі дрібно нарізані овочі, приступайте до спецій. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте туди ж приправу до м'яса і сушену петрушку.

Крок - 5
06

Всі інгредієнти в мисці ретельно перемішайте. Після цього додайте сире яйце. Тепер уже рукою добре перемішайте фарш, щоб яйце рівномірно розподілилося в ньому.

Крок - 6
07

Додайте трохи рослинного масла. І знову все ретельно перемішайте рукою. Так само ви можете влити пару крапель води. Це додасть вашій страві соковитості.

Крок - 7
08

Візьміть форму для випічки, застеліть її пергаментом. На дно налийте трохи олії і за допомогою силіконового пензлика розподіліть по всій поверхні. Зручніше використовувати форму для випічки кексів прямокутну. Фарш в мисці розділіть на дві частини. Одну частину фаршу викладіть в форму для випічки, рівномірно розподіліть. Зробіть поглиблення посередині уздовж форми.

Крок - 8
09

Зварені круто яйця очистіть від шкаралупи. Додайте їх у формі з фаршем в поглибленні одна біля одної. Трохи посоліть яйця.

Крок - 9
10

Що залишився фарш рівномірно розподіліть в формі так, щоб яйця не визирали з-під нього. Надайте рулету красиву форму. Посоліть і поперчіть за смаком. При бажанні посипте меленою паприкою.

Крок - 10
11

Форму з рулетом накрийте фольгою. Надішліть в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 20 хвилин зніміть фольгу з форми і продовжуйте випікати. Готуйте рулет протягом 45 хвилин. Дістаньте форму з духовки. За допомогою лопатки перекладіть рулет на кухонну дошку. Дайте трохи охолонути. Соковитий і рум'яний рулет готовий. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сидр яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Сидр яблучний 60 1 3 з 5 - детальніше -
Сирна запіканка з борошном - покроковий рецепт, фото 1 Сирна запіканка з борошном 75 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з ананаса і помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Салат з ананаса і помідорів 45 4 3 з 5 - детальніше -