М'ясний рулет з яйцем - неймовірно смачна, а головне, дуже проста страва. Ароматний фарш і звичайні варені яйця дуже цікаво виглядають разом. Спробуйте приготувати і не пошкодуєте. Цей соковитий і красивий рулет стане гідним доповненням вашого столу.
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і сполосніть холодною водою. Викладіть її на обробну дошку і поріжте дрібними кубиками.
Візьміть будь-який м'ясний фарш. Це може бути суміш з різного м'яса. Або використовуйте тільки свинину або тільки яловичину. Фарш помістіть в глибоку миску. Туди ж відправте дрібно порізану цибулю.
Очищений від лушпиння зубчик часнику поріжте на кухонній дошці якомога дрібніше. Додайте нарізаний часник в миску з фаршем та цибулею.
Візьміть солодкий перець, помийте і очистіть від хвостика і насіння. Ви можете використовувати перець червоного кольору, щоб додати яскравих фарб вашій страві. На обробній дошці поріжте овоч на дрібні кубики. Надішліть перець в миску з фаршем та цибулею.
Коли ви кинули в фарш всі дрібно нарізані овочі, приступайте до спецій. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте туди ж приправу до м'яса і сушену петрушку.
Всі інгредієнти в мисці ретельно перемішайте. Після цього додайте сире яйце. Тепер уже рукою добре перемішайте фарш, щоб яйце рівномірно розподілилося в ньому.
Додайте трохи рослинного масла. І знову все ретельно перемішайте рукою. Так само ви можете влити пару крапель води. Це додасть вашій страві соковитості.
Візьміть форму для випічки, застеліть її пергаментом. На дно налийте трохи олії і за допомогою силіконового пензлика розподіліть по всій поверхні. Зручніше використовувати форму для випічки кексів прямокутну. Фарш в мисці розділіть на дві частини. Одну частину фаршу викладіть в форму для випічки, рівномірно розподіліть. Зробіть поглиблення посередині уздовж форми.
Зварені круто яйця очистіть від шкаралупи. Додайте їх у формі з фаршем в поглибленні одна біля одної. Трохи посоліть яйця.
Що залишився фарш рівномірно розподіліть в формі так, щоб яйця не визирали з-під нього. Надайте рулету красиву форму. Посоліть і поперчіть за смаком. При бажанні посипте меленою паприкою.
Форму з рулетом накрийте фольгою. Надішліть в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 20 хвилин зніміть фольгу з форми і продовжуйте випікати. Готуйте рулет протягом 45 хвилин. Дістаньте форму з духовки. За допомогою лопатки перекладіть рулет на кухонну дошку. Дайте трохи охолонути. Соковитий і рум'яний рулет готовий. Смачного!
Випадкові рецепти