Укр
Рус
Мясо Другі страви Єврейська кухня

М’ясний рулет з яловичиною в духовці

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

947 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з яловичиною в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Шукаєте унікальний рецепт вечері? Дивіться не далі, ніж загорнутий в бекон м'ясний рулет з яловичиною і сиру. У ньому представлені кращі і найсмачніші інгредієнти в одному. Ваші смакові рецептори будуть щасливі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з яловичиною в духовці" (на 100 грам)

  • Білки14.6 гр.
  • Жири22.8 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії273 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Надішліть невелику сковорідку з рослинною або оливковою олією на плиту і максимально прогрійте. Далі очистіть від нутрощів і хвостика болгарський перець (зеленого кольору) і на обробній дошці наріжте його тонкою соломкою. Помістіть нарізаний перець в сковорідку і зменшіть вогонь до середнього.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Надішліть подрібнену цибулю в сковорідку з перцем, добре присоліть і обсмажуйте вміст, постійно помішуючи, до розм'якшення овочів і золотистого відтінку, близько 4 хвилин, потім відставте сковорідку в сторону, до подальшого використання.

Крок - 2
03

Далі помістіть яловичий фарш, який зможете придбати в будь-якому магазині або ж приготувати самостійно, в глибоку миску.

Крок - 3
04

Приправте м'ясо орегано, часниковим порошком, посипте червоним перцем чилі, чорним меленим перцем і добре посоліть. Потім ретельно перемішайте вміст миски, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної м'ясної маси.

Крок - 4
05

Далі застеліть неглибокий деко кухонною фольгою. Покладіть утворену яловичу масу на деко і рівномірно розподіліть по всьому дну ємності.

Крок - 5
06

Потім акуратно укладіть (можна навіть трохи внахлест) на м'ясну масу, не доходячи по кілька сантиметрів до країв, тонкі скибочки сиру.

Крок - 6
07

Зверху на шинку викладіть суміш перцю і цибулі, приготовлену раніше, рівномірно розподіливши, і залиште трохи постояти продукти в такому вигляді.

Крок - 7
08

Далі обережно загорніть покладену м'ясну масу з начинкою з допомогою фольги в красивий рулет і залиште поки до подальшого використання.

Крок - 8
09

А самі, тим часом, застеліть інший деко фольгою і покладіть на нього довгі скибочки тонко нарізаного бекону. Укладайте скибочки на деку вертикально, щоб було зручніше загортати майбутній рулет.

Крок - 9
10

Отже, раніше підготовлений рулет з яловичої маси викладіть на скибочки бекону і акуратно, щільно загорніть його, покривши поверх м'ясним продуктом. Повинен вийти гарний м'ясний рулет в беконі. Помістіть деко з рулетом в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і запікайте близько 30 хвилин. М'ясний рулет з яловичиною, приготований в духовці, утворить красиву золотисту скоринку. Насолоджуйтесь!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ліниві вареники - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві вареники 45 2 2 з 5 - детальніше -
Рисова каша з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з сухофруктами 65 5 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з печінки яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з печінки яловичини 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цукрова глазур - покроковий рецепт, фото 1 Цукрова глазур 20 1 3 з 5 - детальніше -
Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель свинячий в духовці 50 2 3 з 5 - детальніше -
Жувальний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Жувальний мармелад 65 3 3 з 5 - детальніше -