Укр
Рус
Мясо Другі страви Польська кухня

М’ясний рулет з фаршу з сиром

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

562 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з фаршу з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Оригінальна і смачна страва для всіх любителів сиру. Готується рулет просто і швидко, а в результаті виходить страва, гідна займати чільне місце на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з фаршу з сиром" (на 100 грам)

  • Білки12.6 гр.
  • Жири14 гр.
  • Вуглеводи14.6 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичий фарш викладіть у велику глибоку миску. Додайте в масу трохи свинячого фаршу в пропорції 85/15. Це дозволить зробити фарш трохи жирніше і соковитіше. Всипте в миску панірувальні сухарі, сіль, суміш італійських трав і чорний мелений перець.

Крок - 1
02

Влийте в суміш молоко і вбийте яйце. Щоб уникнути потрапляння шкаралупи в страву, розбивайте яйце в окрему ємність, після чого введіть в основну суміш.

Крок - 2
03

Додайте вустерширскьий соус і дрібно нарізаний перець Халапеньо. Кількість перцю можете регулювати за своїми гастрономічними уподобаннями. Якщо любите з остринкою, додайте у фарш пару гострих перців. Руками ретельно перемішайте всі інгредієнти.

Крок - 3
04

Приготовану для запікання форму змастіть вершковим маслом. Викладіть частину фаршу і сформуйте нижній шар рулету. Брусок сиру Чеддер покладіть в форму на м'ясну подушку і накрийте залишеним фаршем. Сформуйте щільний рулет. Зверніть увагу, щоб сир був досить герметично «упакований» всередині рулету.

Крок - 4
05

Приготуйте соус для м'ясної страви. У невелику миску викладіть кетчуп. Додайте вустерширський соус і червоний винний оцет.

Крок - 5
06

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через спеціальний прес або подрібніть гострим ножем. Всипте прянощі в миску з кетчупом. Сюди ж додайте сіль, пластівці червоного кайенского перцю. Перемішайте соус і полийте м'ясний рулет.

Крок - 6
07

За допомогою силіконової лопатки рівномірно розподіліть томатну суміш по поверхні рулету. За бажанням, додайте на рулет кілька кружалець перцю Халапеньо.

Крок - 7
08

Поставте форму в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте протягом 1 години. Подавайте готову страву, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Соковиті відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Соковиті відбивні 35 2 3 з 5 - детальніше -
Курка в томатному соусі з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курка в томатному соусі з сиром 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з крабом - покроковий рецепт, фото 1 Роли з крабом 60 4 3 з 5 - детальніше -
Тістечко Шу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Шу 50 3 3 з 5 - детальніше -
Тірамісу з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу з вишнею 50 2 2 з 5 - детальніше -