Укр
Рус
Мясний рулет Другі страви Російська кухня

М’ясний рулет з беконом

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

552 - переглядів
65 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясний рулет з беконом - смачна, ситна м'ясна страва для справжніх чоловіків. Бекон надає м'ясному рулету більше соковитості і створить на його поверхні апетитну хрустку скоринку. Страва подається з вершковим соусом, приготування якого теж описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з беконом" (на 100 грам)

  • Білки13.1 гр.
  • Жири24.8 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії287 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте на ньому нарізану тонкими півкільцями цибулю до золотистого. Потім відставте сковороду в сторону і злегка остудіть вміст.

Крок - 1
02

Викладіть в миску м'ясний фарш. М'ясо може бути будь-яким. У нас яловичина, але також підійде свинина, курятина, індичатина і т. д. Надішліть в фарш підсмажену цибулю.

Крок - 2
03

Яйце вимийте, розбийте в миску і збийте виделкою до однорідності, а потім додайте у фарш.

Крок - 3
04

Туди ж влийте жирні вершки і всипте тертий чеддер або інший твердий сир, який добре плавиться. Додайте спеції: сіль, перець, сушений орегано (або базилік). Перемішайте інгредієнти до однорідності. З отриманої маси сформуйте рулет.

Крок - 4
05

Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Зверху викладіть скибочки бекону так, щоб краї звисали з бортів форми.

Крок - 5
06

У центр покладіть сформований м'ясний рулет і щільно оберніть краями бекону. Надішліть форму в попередньо розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 45 хвилин (час випічки залежить від духовки, тому стежте за рулетом). Готову страву вийміть і злегка остудіть.

Крок - 6
07

Приготуйте соус для подачі. Влийте в каструлю жирні вершки. Додайте сік, який виділився з м'яса під час запікання рулету, і за бажанням соєвий соус. Помішуючи, доведіть суміш до кипіння і томіть на повільному вогні близько 15 хвилин.

Крок - 7
08

Злегка остиглий м'ясний рулет з беконом наріжте порційними шматочками, полийте приготованим соусом, посипте подрібненою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з куркою і чорізо - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з куркою і чорізо 50 4 3 з 5 - детальніше -
Кесаділья мексиканська - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья мексиканська 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сухарі в духовці часникові - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці часникові 40 1 3 з 5 - детальніше -
Швидкий омлет в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий омлет в мікрохвильовці 25 2 2 з 5 - детальніше -