Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет

( 4.8250 4 540 40 оцінок)

3494 - переглядів
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясний рулет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді, В пакеті

опис

Шукаєте унікальний рецепт вечері? Дивіться чудовий загорнутий м'ясний рулет з яловичини. У ньому представлені кращі і найсмачніші інгредієнти в одному. Ваші смакові рецептори будуть щасливі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії167 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У середній мисці змішайте панірувальні сухарі, натертий на дрібній тертці твердий сир, трохи нарізаного базиліка, пармезан, подрібнену петрушку, видавлений через чеснокодавку часник, сіль, чорний мелений перець і оливкове масло. Перемішайте все і відставте в сторону.

Крок - 1
02

Покладіть великий шматок яловичини на обробну дошку. Приправте обидві сторони м'яса сіллю і чорним меленим перцем. Покрийте м'ясо листом пергаментного паперу. Використовуючи кухонний молоток або качалку, відбийте яловичину до товщини близько 6 мм.

Крок - 2
03

Видаліть пергамент і рівномірно посипте раніше підготовленою сумішшю панірувальних сухарів поверх яловичини.

Крок - 3
04

Починаючи знизу, згорніть м'ясо в рулет. Використовуючи шпагат м'ясника, зв'яжіть рулет так, щоб він зберігав свою форму під час приготування. Приправте добре сіллю і перцем.

Крок - 4
05

Нагрійте оливкову чи рослинну олію у великій сковороді на сильному вогні. Коли масло закипить, додайте в нього підготовлений рулет і, не рухаючи його, готуйте, поки на одній стороні не утвориться темно-коричнева кірочка, близько 3 хвилин.

Крок - 5
06

Поверніть рулет і повторюйте, поки всі сторони і кінці не будуть підсмажені. Зніміть рулет зі сковороди і відкладіть в сторону. Розігрійте духовку до 180 градусів.

Крок - 6
07

Покладіть вершкове масло, натерту моркву, подрібнену ріпчасту цибулю, селеру, часник, що залишився, сіль і перець в цю ж сковорідку і готуйте вміст до карамелізації близько 5 хвилин.

Крок - 7
08

Додайте в сковороду біле вино і розмішайте, щоб послабити коричневі шматочки з дна сковороди. Варіть, поки вино не зменшиться і сковорода знову не стане сухою.

Крок - 8
09

Додайте консервовані помідори часточками (або томатний сік), лавровий лист, орегано і пластівці червоного перцю. Перемішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти в сковороді.

Крок - 9
10

Поверніть рулет з яловичини в сковороду. Накрийте кришкою і запікайте протягом 1 години, перевертаючи рулет (якщо соус занадто сильно випарувється, додайте більше подрібнених помідорів або води), поки яловичина не стане м'якою.

Крок - 10
11

Наріжте м'ясний рулет великими скибочками і викладіть на блюдо з соусом. Подавайте рулет, посипавши натертим сиром і прикрасивши свіжим базиліком.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пахлава - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава 50 4 4 з 5 - детальніше -
Канапе з перепелиними яйцями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з перепелиними яйцями 45 4 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки в мультиварці 80 4 3 з 5 - детальніше -