Шукаєте унікальний рецепт вечері? Дивіться чудовий загорнутий м'ясний рулет з яловичини. У ньому представлені кращі і найсмачніші інгредієнти в одному. Ваші смакові рецептори будуть щасливі.
У середній мисці змішайте панірувальні сухарі, натертий на дрібній тертці твердий сир, трохи нарізаного базиліка, пармезан, подрібнену петрушку, видавлений через чеснокодавку часник, сіль, чорний мелений перець і оливкове масло. Перемішайте все і відставте в сторону.
Покладіть великий шматок яловичини на обробну дошку. Приправте обидві сторони м'яса сіллю і чорним меленим перцем. Покрийте м'ясо листом пергаментного паперу. Використовуючи кухонний молоток або качалку, відбийте яловичину до товщини близько 6 мм.
Видаліть пергамент і рівномірно посипте раніше підготовленою сумішшю панірувальних сухарів поверх яловичини.
Починаючи знизу, згорніть м'ясо в рулет. Використовуючи шпагат м'ясника, зв'яжіть рулет так, щоб він зберігав свою форму під час приготування. Приправте добре сіллю і перцем.
Нагрійте оливкову чи рослинну олію у великій сковороді на сильному вогні. Коли масло закипить, додайте в нього підготовлений рулет і, не рухаючи його, готуйте, поки на одній стороні не утвориться темно-коричнева кірочка, близько 3 хвилин.
Поверніть рулет і повторюйте, поки всі сторони і кінці не будуть підсмажені. Зніміть рулет зі сковороди і відкладіть в сторону. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Покладіть вершкове масло, натерту моркву, подрібнену ріпчасту цибулю, селеру, часник, що залишився, сіль і перець в цю ж сковорідку і готуйте вміст до карамелізації близько 5 хвилин.
Додайте в сковороду біле вино і розмішайте, щоб послабити коричневі шматочки з дна сковороди. Варіть, поки вино не зменшиться і сковорода знову не стане сухою.
Додайте консервовані помідори часточками (або томатний сік), лавровий лист, орегано і пластівці червоного перцю. Перемішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти в сковороді.
Поверніть рулет з яловичини в сковороду. Накрийте кришкою і запікайте протягом 1 години, перевертаючи рулет (якщо соус занадто сильно випарувється, додайте більше подрібнених помідорів або води), поки яловичина не стане м'якою.
Наріжте м'ясний рулет великими скибочками і викладіть на блюдо з соусом. Подавайте рулет, посипавши натертим сиром і прикрасивши свіжим базиліком.
Випадкові рецепти