Укр
Рус
Пироги Випічка Грузинська кухня

М’ясний пиріг з сиром

( 4.8000 4 530 30 оцінок)

3341 - переглядів
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясний пиріг з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясний пиріг з сиром завжди був кращим. Неважливо, з якими версіями і начинками ви були знайомі в м'ясному пирозі: наступний варіант «сир» перевершує інновації і масу спецій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний пиріг з сиром" (на 100 грам)

  • Білки15.4 гр.
  • Жири16.7 гр.
  • Вуглеводи6.2 гр.
  • Калорії243 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу помістіть вже куплений заздалегідь або підготовлений самостійно (шляхом перекручування шматка м'яса через мясорубку) яловичий або свинячий фарш, можна використовувати асорті, в глибоку миску. Додайте в миску до м'ясного фаршу очищену від лушпиння і нарізану невеликими кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Далі засипте в миску панірувальні сухарі або хлібні крихти, розбийте куряче яйце, додайте попередньо очищені від лушпиння і видавлені через чеснокодавку зубчики часнику і добре посоліть вміст і приперчіть чорним меленим перцем. Ретельно все перемішайте за допомогою вилки, до об'єднання всіх інгредієнтів в однорідну масу.

Крок - 2
03

Тепер перекладіть приготовлену м'ясну масу в заздалегідь змащену олією (можна застелити фольгою) форму для випікання хліба. Викладіть і примніть акуратно так, що утворити велику порожнину в середині м'ясної маси.

Крок - 3
04

Спочатку застеліть обережно цю западину в м'ясній масі попередньо нарізаним тонкими слайсами беконом, також і по краях.

Крок - 4
05

Потім за допомогою вінчика перемішайте обережно сир, бажано високої жирності, до однорідної маси. Викладіть поверх бекону утворену сирну суміш.

Крок - 5
06

Тепер покрийте сир тонко нарізаними скибочками сиру (в цьому рецепті добре підходить Гауда або Емменталь).

Крок - 6
07

Далі обережно, щоб не збовтати жовток, по черзі розбийте в поглиблення поверх сиру курячі яйця. І нарешті, відправте форму з м'ясним виробом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікайте десь 60 хвилин, перш ніж його можна буде подавати.

Крок - 7
08

Готовий м'ясний пиріг з сиром подавайте до столу теплим, нарізавши невеликими скибочками і зі свіжими овочами. Вся ваша родина добре відгукнеться про цю чудову м'ясну страву. Якщо швидко попросять другий шматок, ви не повинні дивуватися. Начинка занадто приваблива.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон з куркою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Макарони в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Пахлава рецепт класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава рецепт класичний 65 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля з брокколі і шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з брокколі і шинкою 65 4 3 з 5 - детальніше -