Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

М’ясні фрикадельки

( 4.8947 4 519 19 оцінок)

1899 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясні фрикадельки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

М'ясні фрикадельки будуть виходити дуже ситними і смачними, якщо поєднати два або більше видів м'яса і звичайно ж обов'язково приправити зеленню і улюбленими спеціями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясні фрикадельки" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири13 гр.
  • Вуглеводи6.8 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Візьміть деко, викладіть на нього фольгу і включіть духовку на 200 градусів.

Крок - 1
02

У великій ємності об'єднайте: панірувальні сухарі, молоко, вершки, яйце, мелений чорний перець, запашний перець, мускатний горіх і дрібно нашатковану свіжу петрушку. Відставте в бік хвилин на 15, щоб панірувальні сухарі просочилися молоком.

Крок - 2
03

Візьміть невелику сковороду, помістіть на середній вогонь. Розтопіть в ній вершкове масло, додайте нарізаний дрібними кубиками ріпчасту цибулю і обсмажуйте до прозорості.

Крок - 3
04

Тим часом почистіть часник і пропустіть через прес, і відправте до цибулі. Смажте близько 30 секунд. Дайте трохи охолонути і перенесіть в ємність з панірувальними сухарями. Перемішайте.

Крок - 4
05

Суміш панірувальних сухарів зі спеціями, цибулею і часником готова. Додаємо сюди фарш яловичий і курячий. Добре перемішайте дерев'яною лопаткою або руками.

Крок - 5
06

Скачайте фрикадельки невеликої форми. Помістіть їх на підготовлений лист. І поставте в розігріту духовку. Запікайте хвилин 20, щоб фрикадельки були рожевими всередині.

Крок - 6
07

Поки готуються м'ясні кульки, займіться приготуванням соусу. Розтопіть на сковороді вершкове масло, додайте в нього пшеничне борошно і постійно помішуйте, поки суміш трохи не потемніє.

Крок - 7
08

Розчиніть бульйонні кубики в воді, відповідно до інструкції. Влийте в борошно, перемішайте. Ви також можете використовувати бульйон або воду.

Крок - 8
09

Потім додайте вершки, соєвий соус, діжонську гірчицю, яблучний оцет, цукор і чорний мелений перець, запашний перець, мускатний горіх. Добре перемішайте і спробуйте, по необхідності додайте сіль. Доведіть до кипіння, після зменшіть вогонь до мінімуму.

Крок - 9
10

Вийміть з духовки фрикадельки і відправте в соус. Варіть на повільному вогні, обережно і часто перемішуючи, поки соус не загусне. В кінці посипте дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Крок - 10
11

Подавайте з локшиною, картопляним пюре або макаронами. Насолоджуйтесь соковитими, м'якими м'ясними фрикадельками. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопляні зрази в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні зрази в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ванільний зефір - покроковий рецепт, фото 1 Ванільний зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для курки - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для курки 45 1 2 з 5 - детальніше -
Каррі з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Каррі з куркою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі курячі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі курячі 50 3 3 з 5 - детальніше -