Укр
Рус
Начинка для млинців Другі страви Російська кухня

М’ясна начинка для млинців

( 4.9565 4 523 23 оцінки)

2957 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
М’ясна начинка для млинців - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо думка про млинці викликає тільки зображення сиропу, шоколадної стружки, чорниці та збитих вершків, значить, ви не все знаєте. Ситні млинці можна приготувати в будь-який час дня - не потрібно чекати до сніданку. Не соромтеся приготувати партію пряних рулетиків з м'ясною начинкою з яловичини, щоб задовольнити всі смаки гостей вашої вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясна начинка для млинців" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири7.9 гр.
  • Вуглеводи9.9 гр.
  • Калорії140 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів і приготуйте тісто для млинців. Змішайте курячі яйця, борошно, молоко трохи масла і сіль до однорідного стану і залиште на 15 хвилин.

Крок - 1
02

Змастіть сковорідку на середньому вогні невеликою кількістю масла і додайте ополоник рідкого тіста. Як тільки бульбашки почнуть утворюватися на поверхні млинця, переверніть його і готуйте на іншій стороні близько 30 секунд. Зробіть інші млинці і відкладіть.

Крок - 2
03

Нагрійте сковороду на середньому вогні з невеликою кількістю оливкової олії. Поріжте і подрібніть яловичину до консистенції фаршу.

Крок - 3
04

Обсмажте його на сковороді з попередньо очищеною від лушпиння та дрібно нарізаною ріпчастою цибулею і подрібненим (можна видавити через чеснокодавку) часником.

Крок - 4
05

Додайте так само в сковорідку томатну пасту і приправте сіллю і чорним меленим перцем. Залийте трохи води, перемішайте і залиште кипіти протягом приблизно 5 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер в окремій сковорідці протушкуйте свіжий шпинат з подрібненою цибулею і часником. Додайте приготовлений шпинат в миску і дайте йому трохи охолонути. Потім додайте в шпинат сир рікотта, посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 6
07

Тепер приготуйте фаршировані млинці. В середину млинця укладіть м'ясну начинку і загорніть в рулет. В іншій млинець покладіть начинку з рікотти. Покладіть фаршировані млинці в форму для випічки, чергуючи начинки.

Крок - 7
08

Для домашнього томатного соусу обсмажте в сковороді дрібно нарізані помідори. Приправте сіллю і перцем. Вилийте домашній томатний соус на млинці, зверху посипте сиром моцарелла і запікайте в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин. Така м'ясна начинка для млинців знадобиться вам для приготування страви до святкового столу. Прикрасьте млинці зеленню і подавайте до столу гарячими.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шаурма з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з грибами 45 3 3 з 5 - детальніше -