Укр
Рус
Вафлі Випічка Азіатська кухня

М’які вафлі

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

618 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
М’які вафлі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня, Англійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В електровафельниці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сніданок або гарнір з кавою? Смачні м'які вафлі завжди підходять для цього. Незалежно від того, чи обсипана вафля цукровою пудрою або полита кленовим сиропом, вершками або компотом, у кожного є свій особистий фаворит.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’які вафлі" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири15.3 гр.
  • Вуглеводи35.2 гр.
  • Калорії306 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку акуратно відокремте яєчні жовтки від білків і змішайте борошно з розпушувачем. У чашу кухонного комбайна або міксера покладіть шматочки вершкового масла. Змішайте цукор, ванільний цукор і масло на середній швидкості, до утворення піни.

Крок - 1
02

Далі залийте в чашу яєчні жовтки, мінеральну воду і тепле молоко. Потім порційно засипте в чашу, раніше підготовлену суміш борошна і перемішайте до однорідного тіста.

Крок - 2
03

Далі за допомогою міксера або блендера збийте на середній швидкості відокремлені яєчні білки до жорстких піків. Додайте утворену білкову суміш в чашу до приготовленого тіста і добре все перемішайте.

Крок - 3
04

Тепер розігрійте вафельницю (високий рівень, беріть четвертий рівень з п'яти) і злегка змастіть рослинним або вершковим топленим маслом осередки для випікання.

Крок - 4
05

Потім розкладіть частину приготовленого вафельного тіста в осередки вафельниці. Трохи розподіліть, щоб створити правильний напрямок розташування тіста і закрийте другою частиною вафельниці. Тісто тепер заповнює всю поверхню вафельниці. Випікайте вафлі близько 2-3 хвилин, поки вони не стануть золотисто-жовтими і ароматними. Випікайте більше вафель, поки тісто не буде повністю використано.

Крок - 5
06

Прикрасьте готові м'які вафлі за смаком цукровою пудрою, посипте корицею, полийте кленовим сиропом, вишнею і вершками або іншими смачними інгредієнтами і насолоджуйтеся чудовою, а головне, простою в приготуванні випічкою. Ви, звичайно, можете трохи поліпшити вафельне тісто, наприклад, додавши трохи тертої цедри лимона або кориці, або замінивши частину борошна меленим мигдалем або фундуком.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ікра баклажанна смажена - покроковий рецепт, фото 1 Ікра баклажанна смажена 50 4 3 з 5 - детальніше -
Віденський штрудель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський штрудель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Засолка огірків в банку - покроковий рецепт, фото 1 Засолка огірків в банку 80 1 2 з 5 - детальніше -
Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу 60 3 3 з 5 - детальніше -