Укр
Рус
Макарони Другі страви Шведська кухня

Мушлі фаршировані фаршем та сиром

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1686 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Мушлі фаршировані фаршем та сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Мушлі, фаршировані фаршем та сиром, - це традиційний спосіб створення оригінальної пасти. Великі макарони - черепашки, як правило, завжди готують з м'ясними або сирними наповненнями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мушлі фаршировані фаршем та сиром" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи10.5 гр.
  • Калорії190 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, в першу чергу помістіть чавунну сковороду на плиту і добре нагрійте. Покладіть в гарячу сковорідку м'ясний фарш (м'ясо можна використовувати будь-яке) і обсмажуйте, до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 1
02

Потім добре посоліть фарш, приперчіть чорним меленим перцем і приправте спеціями, ретельно все перемішайте і томіть ще кілька хвилин. Злийте зайвий жир і зніміть з вогню.

Крок - 2
03

В ту ж сковорідку долийте трохи рослинного масла і додайте часниковий порошок, можна використовувати свіжий, видавлений через чеснокодавку.

Крок - 3
04

Обсмажуйте, помішуючи, близько хвилини. Потім покладіть в сковорідку попередньо вимиті листя шпинату і обсмажуйте, помішуючи, до зменшення їх в обсязі, близько 4-7 хвилин.

Крок - 4
05

Приготуйте черепашки (макарони) відповідно до вказівок на упаковці. У мисці змішайте сир рікотта, свіжу моцарелу, трохи натертого на дрібній тертці пармезану, курячі яйця, сухий орегано і часниковий порошок.

Крок - 5
06

Потім додайте в миску до сирів раніше підготовлений шпинат і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів. Покрийте дно невеликої форми для випічки частиною соусу для спагетті (можна використовувати звичайний томатний соус), рівномірно розподіливши по дну.

Крок - 6
07

Розкладіть за допомогою ложки сирну суміш в попередньо відварені черепашки і помістіть їх, відкритою стороною вгору, дуже близько один до одного в форму для випічки. Буде більше черепашок, ніж поміститься в цю форму, можете використовувати другу меншу або заморозити для майбутнього приготування.

Крок - 7
08

Посипте раніше підготовлену м'ясну начинку поверх черепашок. Потім притрусіть вміст залишеною моцарелою, пармезаном і накрийте алюмінієвою фольгою. Надішліть форму в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом 25-35 хвилин або поки сир не стане золотистим. Якщо вам подобається сирна скоринка, ви можете запікати страву відкритою протягом 3-5 хвилин.

Крок - 8
09

Дайте готовій страві трохи охолонути, а потім подавайте мушлі фаршировані фаршем та сиром до святкового або обіднього столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Шаурма з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Пісні голубці - покроковий рецепт, фото 1 Пісні голубці 90 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -
Зефір - покроковий рецепт, фото 1 Зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -