Укр
Рус
Морозиво Десерти Російська кухня

Морозиво зі згущеним молоком

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1365 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Морозиво зі згущеним молоком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Не залежно від віку, багато найулюбленішим лакомством вважають морозиво, і не уявляють себе, особливо в літню спеку, без солодкого, холодного шматочка ласощів. Достаток морозива в сучасних магазинах і кафе просто зашкалює, але якщо не охота при першому ж бажанні бігти в магазин, це зовсім не обов'язково. Приготоване самостійно в домашніх умовах морозиво зі згущеним молоком нітрохи не гірше покупного, при цьому навіть корисніше, та й приготувати холодний десерт не так вже й складно. Трохи старання і фантазії, мінімум витрат на інгредієнти, а результат обов'язково порадує всю родину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво зі згущеним молоком" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири17.5 гр.
  • Вуглеводи39.4 гр.
  • Калорії337 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб вашим домочадцям в будь-який момент вдавалося порадувати себе смачним морозивом, навчитеся самостійно його готувати у себе на кухні, використавши простий у виконанні рецепт морозива зі згущеним молоком. У нашому рецепті ми використовуємо трохи незвичайні продукти, але, повірте, смак того вартий. В першу чергу візьмемо печиво «Орео» і помістимо в щільний поліетиленовий пакет, який добре закривається.

Крок - 1
02

Викладемо пакет з печивом на обробну дошку і дерев'яною качалкою спочатку поб'ємо печеньки, а потім розімнемо на дрібні шматочки.

Крок - 2
03

Тепер нам знадобиться посуд, щоб приготувати основу для морозива, тому беремо порожню глибоку миску і охолоджуємо в холодильнику протягом півгодини. В охолоджену миску виливаємо густі вершки, до речі, теж охолоджені і з високим відсотком жирності, збиваємо міксером в густу, пишну масу.

Крок - 3
04

Після цього викладаємо до збитих вершків згущене молоко, кількістю якого регулюємо солодкість десерту, додаємо зовсім небагато екстракту ванілі. Перемішуємо кулінарною лопаткою і знову збиваємо міксером, поки не утворяться жорсткі піки.

Крок - 4
05

Потім висипаємо в приготовлену суміш подрібнене шоколадне печиво і ретельно перемішуємо за допомогою кулінарної лопатки в густу, білу масу з темними цяточками шоколаду.

Крок - 5
06

Тепер суміш для морозива перекладаємо в глибоку форму, накриваємо щільно харчовою плівкою і відправляємо в холодильник, де витримуємо не менше 6 годин, а краще всю ніч.

Крок - 6
07

Готове застигле морозиво зі згущеним молоком дістаємо з холодильника, круглою ложкою для десертів викладаємо апетитні холодні кульки на тарілку і поспішаємо пробувати. Не сумнівайтеся, ваш кондитерський шедевр обов'язково призведе в захват всю вашу сім'ю, а гості будуть захоплені вашими кулінарними здібностями.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
Буженина в тісті - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в тісті 0 3 50 з 5 - детальніше -
Суфле з риби - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з риби 40 1 2 з 5 - детальніше -