Укр
Рус
Морозиво Десерти Французька кухня

Морозиво з молока і цукру

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

950 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Морозиво з молока і цукру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Охолоджувати

опис

Любіть домашнє морозиво, але ненавидите суєту? Цей простий рецепт морозива з молока і цукру всього за кілька хвилин переконає вас відмовитися від магазинного продукту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво з молока і цукру" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи17 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність залийте свіже молоко високої жирності, додайте трохи вершків, засипте цукор. Потім додайте до решти інгредієнтів ванільний екстракт і перемішуйте до повного об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Перелийте утворену суміш у невеликій кондитерський пакет на блискавці. Вибір пакета - це дуже важливо. Він повинен бути досить щільним, щоб не розірвався або лопнув при ударі.

Крок - 2
03

Тепер займіться приготуванням безпосередньо самого морозива. Вам просто знадобиться ще один кондитерський пакет на блискавці, який повинен бути набагато більше, ніж той, в якому вже знаходиться молочна суміш, приготована раніше. Тепер покладіть в цей пакет жмені льоду і засипте їх солью.То ж саме і тут, ви повинні вибрати якісний пакет, який не рветься.

Крок - 3
04

Тепер акуратно помістіть менший пакет з молочним вмістом в більший з льодом. Покрийте зверху пакет з молочною сумішшю великою кількістю льоду і кам'яної солі.

Крок - 4
05

Тепер найцікавіше. І який кращий спосіб заробити морозиво, ніж кілька хвилин повправлятися. Загорніть пакет з вмістом в кухонний не надто щільний рушник, тому що він досить холодний, і активно струшуйте його протягом 5-10 хвилин або поки рідина з меншого пакета не перетвориться в холодну суміш (морозиво).

Крок - 5
06

Так як є з пакета холодний десерт не зовсім зручно, перекладіть готове морозиво з молока і цукру в красиву креманку, прикрасьте шоколадною стружкою (можна використовувати будь-яку іншу солодку прикрасу), і швидше подавайте до святкового столу.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Айран - покроковий рецепт, фото 1 Айран 40 2 2 з 5 - детальніше -
Кесаділья мексиканська - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья мексиканська 50 4 3 з 5 - детальніше -