Укр
Рус
Морозиво Десерти Українська кухня

Морозиво в домашніх умовах

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1243 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Морозиво в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

З багатьох відмінних достоїнств цієї сезонної страви є головне і важливе - досить легко створити морозиво в домашніх умовах. Не важливо, якщо немає морожениці. Важкого нічого в приготуванні цього десерту немає. У підсумку ви знайдете смачну літню солодкість.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи23.3 гр.
  • Калорії207 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зважте на кухонних вагах необхідну кількість заморожених ягід чорниці, так як морозиво буде чорничним. Звичайно, ви можете взяти і інші ягоди, які у вас є, також можна використовувати не тільки заморожені, а й свіжі. Викладіть чорницю в миску. Додайте до ягід цукор і воду.

Крок - 1
02

Накрийте миску харчовою плівкою в один шар. Поставте миску з ягодами в мікрохвильову піч на 4 - 5 хвилин, щоб ягоди розм'якшилися і пустили сік. Після сигналу мікрохвильовки вийміть ягоди. Перекладіть їх в чашу блендера. І використовуючи погружний блендер, подрібніть чорницю з цукром до однорідного стану і повного розчинення цукру.

Крок - 2
03

Потім, щоб позбутися від зайвих кісточок і шкурок, перетріть чорничну суміш через ситечко в окрему невелику ємність. Залиште, дайте охолонути до кімнатної температури.

Крок - 3
04

Тим часом, дістаньте з холодильника вершки (вони повинні бути обов'язково охолодженими). Вилийте їх в глибоку миску. Збийте міксером на середній швидкості холодні вершки до стійких піків.

Крок - 4
05

Коли вершки будуть збиті, додайте до них згущене молоко. І акуратно перемішайте інгредієнти лопаткою. Потім додайте до вершкової суміші перетерту чорницю. І знову все змішайте до отримання однорідного стану і рівномірного кольору маси.

Крок - 5
06

Перекладіть готову чернично-вершкову масу в контейнер для заморозки, обов'язково накрийте кришкою, щоб морозиво не всотало сторонніх запахів. Для заморозки можна використовувати також спеціальні формочки для морозива. Поставте в морозильну камеру не менше ніж на 6 годин, а краще на ніч.

Крок - 6
07

З готового морозива сформуйте кульки за допомогою спеціальної ложки і викладіть в креманки для подачі гостям. А якщо ви приготували морозиво для себе, то можна взяти ложку і їсти таку смакоту прямо з контейнера. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Чахохбілі з курки - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі з курки 85 6 3 з 5 - детальніше -
Бісквіт класичний в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Бісквіт класичний в духовці 75 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Класичний торт Снікерс 100 5 4 з 5 - детальніше -