Укр
Рус
Морозиво Десерти Італійська кухня

Морозиво смачне

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1157 - переглядів
40 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Морозиво смачне - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Це кондитерський винахід - справжнє свято смаку і гарного настрою, залишається незамінною смакотою круглий рік і від нього однаково в захваті що діти, що дорослі. Цей смачний десерт можна не тільки купити в магазині або кафешці, але і приготувати в домашніх умовах теж не принесе вам особливих зусиль. Крім цього, домашнє морозиво набагато корисніше, адже готується з натуральних інгредієнтів без використання будь-яких добавок для смаку та ароматизаторів. По-справжньому смачне морозиво можна приготувати з мінімального набору продуктів, і саме такий рецепт ми приберегли для вас.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво смачне" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири14.7 гр.
  • Вуглеводи25.7 гр.
  • Калорії255 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Смачне морозиво не обов'язково має бути якимось понад оригінальним. Щоб приготувати такий смачний десерт, який уб'є всіх своїм чудовим смаком, досить використовувати всього три інгредієнта і докласти трішки зусиль. Переконайтеся в цьому самі, дотримуючись інструкції в цьому рецепті. Отже, в чашу міксера відправляємо вершки. Для морозива бажано, щоб вершки були максимально жирні і густі.

Крок - 1
02

Збиваємо їх міксером, поки маса не збільшиться в об'ємі і не стане гуще. За підсумком по консистенції збиті вершки повинні бути як густа сметана. На цьому етапі додаємо до них згущене молоко.

Крок - 2
03

Тепер перемішуємо разом ці інгредієнти за допомогою вінчика. Міксер використовувати вже не потрібно. В кінці додаємо ванільний екстракт, який додасть морозиву особливого аромату і присмаку, і знову перемішуємо вміст до однорідності.

Крок - 3
04

Після цього отриману масу потрібно перекласти в яку-небудь ємність, в якій воно буде заморожуватися. Якщо у вас є спеціальна форма для морозива - це прекрасно. Отже, викладаємо всю масу в форму, акуратно розрівнюємо її лопаткою. Перед тим, як відправити морозиво замерзати, краще накрити його харчовою плівкою.

Крок - 4
05

Тепер ставимо наш десерт в морозилку годин на 5-6. через деякий час (приблизно години через півтори) дістаємо форму з морозилки і ще раз перемішуємо вміст лопаткою, після чого ставимо на місце дійти до готовності. По закінченню зазначеного часу можна сміливо запрошувати своїх домочадців покуштувати ласощі.

Крок - 5
06

Завдяки згущеному молоці і ванільного екстракту, в процесі застигання, морозиво знаходить злегка жовтуватий відтінок. При бажанні ви можете додати рідкий харчовий барвник і надати своєму десерту будь-яке забарвлення. Ось таким простим і простим способом ми приготували смачне морозиво з абсолютно натуральних інгредієнтів. Таке ласощі володіють просто супер смаком, ніжні, ароматні, вони не залишать байдужим нікого, а ви поповните свій арсенал по-справжньому смачних десертів ще одним чудовим рецептом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пончики - покроковий рецепт, фото 1 Пончики 60 5 3 з 5 - детальніше -
Бешбармак з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Бешбармак з картоплею 60 4 3 з 5 - детальніше -
Булочка для бургерів - покроковий рецепт, фото 1 Булочка для бургерів 50 1 3 з 5 - детальніше -
Манник на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Манник на сметані 50 4 3 з 5 - детальніше -