Це кондитерський винахід - справжнє свято смаку і гарного настрою, залишається незамінною смакотою круглий рік і від нього однаково в захваті що діти, що дорослі. Цей смачний десерт можна не тільки купити в магазині або кафешці, але і приготувати в домашніх умовах теж не принесе вам особливих зусиль. Крім цього, домашнє морозиво набагато корисніше, адже готується з натуральних інгредієнтів без використання будь-яких добавок для смаку та ароматизаторів. По-справжньому смачне морозиво можна приготувати з мінімального набору продуктів, і саме такий рецепт ми приберегли для вас.
Смачне морозиво не обов'язково має бути якимось понад оригінальним. Щоб приготувати такий смачний десерт, який уб'є всіх своїм чудовим смаком, досить використовувати всього три інгредієнта і докласти трішки зусиль. Переконайтеся в цьому самі, дотримуючись інструкції в цьому рецепті. Отже, в чашу міксера відправляємо вершки. Для морозива бажано, щоб вершки були максимально жирні і густі.
Збиваємо їх міксером, поки маса не збільшиться в об'ємі і не стане гуще. За підсумком по консистенції збиті вершки повинні бути як густа сметана. На цьому етапі додаємо до них згущене молоко.
Тепер перемішуємо разом ці інгредієнти за допомогою вінчика. Міксер використовувати вже не потрібно. В кінці додаємо ванільний екстракт, який додасть морозиву особливого аромату і присмаку, і знову перемішуємо вміст до однорідності.
Після цього отриману масу потрібно перекласти в яку-небудь ємність, в якій воно буде заморожуватися. Якщо у вас є спеціальна форма для морозива - це прекрасно. Отже, викладаємо всю масу в форму, акуратно розрівнюємо її лопаткою. Перед тим, як відправити морозиво замерзати, краще накрити його харчовою плівкою.
Тепер ставимо наш десерт в морозилку годин на 5-6. через деякий час (приблизно години через півтори) дістаємо форму з морозилки і ще раз перемішуємо вміст лопаткою, після чого ставимо на місце дійти до готовності. По закінченню зазначеного часу можна сміливо запрошувати своїх домочадців покуштувати ласощі.
Завдяки згущеному молоці і ванільного екстракту, в процесі застигання, морозиво знаходить злегка жовтуватий відтінок. При бажанні ви можете додати рідкий харчовий барвник і надати своєму десерту будь-яке забарвлення. Ось таким простим і простим способом ми приготували смачне морозиво з абсолютно натуральних інгредієнтів. Таке ласощі володіють просто супер смаком, ніжні, ароматні, вони не залишать байдужим нікого, а ви поповните свій арсенал по-справжньому смачних десертів ще одним чудовим рецептом.
Випадкові рецепти