Укр
Рус
Морозиво Десерти Французька кухня

Морозиво рецепт без вершків

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1014 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Морозиво рецепт без вершків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Охолоджувати

опис

Морозиво - улюблений десерт в жарку погоду не тільки дітей, а й дорослих. Приготуйте його самостійно без додавання вершків, замінивши їх кокосовим молоком і додавши трохи м'якоті кокоса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Морозиво рецепт без вершків" (на 100 грам)

  • Білки0.9 гр.
  • Жири70.3 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії684 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для заморожування морозива вам знадобляться форми: це можуть бути форми для ескімо, паперові стаканчики або ж форма для льоду. Так як в рецепті присутня свіжа кокосова м'якоть, її потрібно вирізати з кокоса, який необхідно спочатку розколоти. У верхній частині кокоса є три поглиблення, знайдіть саму м'яку з них і зробіть ножем отвір. Вилийте сік в склянку. Покладіть кокос на тверду поверхню і за допомогою молотка розбийте його.

Крок - 1
02

З одержаних шматочків кокоса зріжте тільки білу його частину - м'якоть. Наріжте кокосову м'якоть на більш дрібні шматки гострим ножем.

Крок - 2
03

Нарізану м'якоть розкладіть по формам, приблизно в однаковій кількості. Все залежить якого розміру ваші форми.

Крок - 3
04

У скляну термостійку ємність висипте желатин і залийте його водою і залиште.

Крок - 4
05

Поставте на плиту сотейник. Вилийте в нього кокосове молоко і доведіть його до кипіння на середньому вогні. Вилийте кипляче кокосове молоко в ємність з желатином. Перемішайте вінчиком масу поки желатин повністю не розчиниться.

Крок - 5
06

Потім до теплої кокосової маси покладіть мед. Або можете використовувати будь-який інший підсолоджувач на свій розсуд. Для більшого аромату і приємного смаку додайте ванільний екстракт. Можливо, у вас не знайдеться екстракту, не впадайте у відчай, замініть його ванільним цукром або ваніліном. Ванілін варто додавати потроху, щоб не переборщити і не надати морозиву гіркоти.

Крок - 6
07

Також додайте до інгредієнтів трохи солі. У приготуванні будь-яких солодких страв часто додається сіль, щоб більше відтінити солодкість і смак страви.

Крок - 7
08

Ретельно перемішайте молочну ароматну рідину. Потім розлийте її по формам з кокосовою м'якоттю. Якщо ви використовуєте спеціальну форму для ескімо, накрийте її обов'язково кришкою, яка йде в наборі. У кришці є отвори, в які потрібно вставити дерев'яні палички.

Крок - 8
09

Поставте форму в морозильну камеру на 5 годин або на ніч для заморожування. Після закінчення часу акуратно витягніть морозиво з форм і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з курячої грудки 50 4 4 з 5 - детальніше -
Сирники творожні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники творожні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни 40 4 3 з 5 - детальніше -